Ai făcut poză cu mine? Te dau în judecată

Ultima actualizare:

    Bellis s-a pozat cu fiul său,  Jacob, şi calul Betty  li s-a alăturat, “zâmbind”
Bellis s-a pozat cu fiul său, Jacob, şi calul Betty li s-a alăturat, “zâmbind”

Ce nebunie! Un britanic s-a fotografiat cu fiul său în apropierea unui cal, care a decis din proprie iniţiativă să participe la poză ”zâmbind”. Stăpâna animalului face scandal că nu i s-a cerut permisiunea.

Necazurile prin care trece David Bellis, de 31 de ani, din Prestatyn, Ţara Galilor (Marea Britanie) sunt de râsu’-plânsu’. El a câştigat o vacanţă de 2.000 de lire sterline (circa 11.916 de lei) pentru fotografia pe care şi-a făcut-o cu fiul său, Jacob, de 3 ani, şi calul Betty, care parcă râde. A trimis fotografia la concursul “M-a făcut să zâmbesc” organizat de Agenţia de voiaj Thomson Holiday’s şi a câştigat acest premiu.

Stăpâna, Nicola Mitchell,  şi fiica ei, Katelyne
Stăpâna, Nicola Mitchell, şi fiica ei, Katelyne

Ironia sorţii a făcut ca stăpâna calului, Nicola Mitchell, să afle că Bellis a obţinut premiul datorită animalului ei. Femeia a luat foc pe motiv că bărbatul nu i-a cerut consimţământul pentru poză. Ba mai mult, pretinde ca acesta să-i dea jumătate din valoarea premiului. “Nu înţeleg de ce Nicola e aşa supărată. Am făcut poza în timp ce treceam pe un drum public folosit de oricine pentru a merge la şcoala din localitate şi oricine vede calul acolo”, spune David Bellis. “Nu am făcut nimic pentru a ademeni calul. Şi în nici un caz nu l-am făcut să pară că zâmbeşte special pentru poză. Cred că Nicola e geloasă pentru că am câştigat un premiu aşa de frumos. Cât de răi pot să fie oamenii!”, s-a plâns bărbatul. Fiul său, Jacob, e foarte supărat şi întreabă mereu dacă vor mai pleca în excursie. Pe de altă parte, Nicola Mitchell spune că a cumpărat calul în urmă cu trei ani pentru fiica ei, Katelyne, de 16 ani. Ea l-ar fi dresat să stea la poză şi să scoată limba aşa cum îi spune. De aceea, fata ar merita jumătate din bani.

Fiica stăpânei l-a dresat  să scoată limba ca ea
Fiica stăpânei l-a dresat să scoată limba ca ea

“Fiica mea putea să intre în competiţie cu poze făcute împreună cu Betty, dar nu a ştiut”, regretă femeia. “Fotograful deţine drepturile de autor şi nu trebuie să ceară permisiunea calului sau stăpânului său”, explică Bellis. Un purtător de cuvânt al agenţiei de voiaj a spus că s-a dorit înveselirea oamenilor la 18 ianuarie, cea mai deprimantă zi a anului, prin concursul organizat, nu să se producă un imens scandal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net