Aeroportul din Bruxelles va fi redeschis

Ultima actualizare:

    Aeroportul din Bruxelles va fi redeschis parțial în ziua de 3 aprilieFoto Getty
Aeroportul din Bruxelles va fi redeschis parțial în ziua de 3 aprilieFoto Getty

Directorul executiv al Aeroportului Zaventem din Bruxelles, a anunțat că acesta se va redeschide parțial duminică (3 aprilie). Decizia a fost luată după ce în urmă cu 12 zile, zona de check-in a aeroportului a fost grav afectată de atentatele teroriste, în urma cărora au murit 32 de persoane și alte 230 au fost rănite.

Conform News.ro, sindicatele Poliției Aeroportuare au cerut în mai multe rânduri autorităților belgiene ca toți pasagerii să fie verificați înainte de a intra în terminale. Vor fi percheziționate și vehiculele din jurul aeroportului, înclusiv cele care se află în parcări. Operațiunilor de verificare vor fi supuși și angajații din Zaventem. Inițiativa vine în urma unor informații ale serviciilor de securitate, potrivit cărora mai bine de 50 dintre aceștia ar fi simpatizanți ai Statului Islamic.

Astfel de măsuri de securitate ar fi trebuit înlesnite cu mult timp în urmă, având în vedere că Aeroportul din Bruxelles este unul dintre cele mai mari aeroporturi europene. Are un trafic anual de 23.5 milioane de pasageri și peste 489.000 de tone de marfă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net