Adolescentă înfometată, bătută cu ciocanul și obligată de părinți să doarmă cu câinii

Ultima actualizare:

    Adolescenta a fost supusă unor chinuri groaznice de propriile mameclick!
Adolescenta a fost supusă unor chinuri groaznice de propriile mameclick!

O adolescentă, care a fost forțată să doarmă pe podea cu câinii, povestește cu groază cum a fost bătută cu ciocanul de 34 de ori, după ce părinții acesteea au descoperit că ”le-au furat” 34 de alimente din casă. Teen spune că a fost obigată să mănânce aproape orice găsea prin casă, deoarece mama Deborah Harrison și mama vitregă, Jennifer Harrison au refuzat să îi mai dea să mănânce.

Adolescenta care a fost înfometată de propriile mame a fost lovită de 34 de ori cu un ciocan, o lovitură pentru fiecare bucată de mâncare ”furată”. Acesta a mărturisit juriului că a fost atât de grav abuzată, încât nu doar o dată s-a gândit să se sinucidă.

Deborah (37 de ani) și Jennifer (40 de ani), cele două mame ale fetei, sunt judecate pentru faptele lor, însă amândouă neagă faptul  că și-au supus fiica vreunui abuz care i-au provocat răni reale pe trup.

Întâmplare s-a petrecut când tânăra avea 16 ani, în estul New York-ului. Acum, în vârstă de 20 de ani, a ajuns în fața juriului și a mărturisit chinurile la care a fost supusă. Fata își amintește cum a dormit pe podea cu câinii, pedepsită fiind pentru că nu reușea să-și ducă la un sfârșit sarcinile, treburi pe care nu le putea duce la capăt în intervalul de timp impus de cele două. Mai multe decât atât, adolescenta își amintește cum era bătută cu ciocanul de ambii părinți.

Se pare că fata fusese informată că dacă vrea să mănânce trebuie să-și gătească și să nu cumva să se atingă de mâncarea lor. Cu toate acesta, laptele, cartofii, pâinea și alte elemente au fost retrase treptat, practic nefiindu-i permis să mănâce nimic. Acesta a spus instanței că a început să mănânce în cantități mici alimente ce se găseau din abundență prin casă. Fata a ascuns  ambalajele și alte ”dovezi” într-o cutie, deasupra unui dulap, împreună cu un ciocan.

Tânăra a spus că în ziua atacului a observat că, atât cutia, cât și ciocanul erau în dormitorul părinților ei. ”Jennifer avea ciocanul în mână și repeta într-una cât de dezgustătoare sunt. Pe măsură ce se enerva, mă lovea din ce în ce mai tare. Am căzut la un moment dat, dar m-a făcut să mă întorc cu fața spre ea. La un moment dat s-a oprit și mi-a spus că sunt 34 de ambalaje deci merit 34 de lovituri de ciocan, începând să le numere pe fiecare în parte”, povestea cu groază tânăra conform The Sun

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net