Adio, mahmureală! Perfuzia asta te scoală din boală

Ultima actualizare:

    “Sexy-asistentele“  tratează şi la  domiciliul clienţilor  cu dare de mână
“Sexy-asistentele“ tratează şi la domiciliul clienţilor cu dare de mână

Ai capul cât o baniţă şi urăşti beţia de aseară? Nu-i nimic, în New York s-a lansat ambulanţa antimahmureală. O perfuzie magică şi hop! Eşti ca nou. Poţi s-o iei de la capăt.

Te-ai îmbătat aseară şi îţi bubuie capul de durere? Nu dispera! Dacă te afli în New York e simplu: suni la Clubul „antimahmureală” şi primeşti acasă două asistente foarte sexy care te „repară” în numai o jumătate de oră. Bărbaţii care au băut mult cu o seară înainte au, de acum, la dispoziţie propria ambulanţă care îi „drege” cât ai zice „zeamă de varză”. Şi cum serviciul costă, mahmureala e tratată profesionist cu ajutorul unei perfuzii-minune. “Ambulanţa” stă non-stop în cartierul Manhattan, adică exact în zona cu cele mai multe cluburi, unde oamenii petrec până dimineaţa.

“Ambulanţa” te ia din club
“Ambulanţa” te ia din club

De ce să ajungi acasă pe trei cărări când te poţi repara de cum ieşi din club? Dar nici un petrecăreţ nu face asta. Fuge acasă şi când se trezeşte cu tavanu’-n cap sună pentru a primi tratamentul magic. Desigur, remediul nu este gratuit. Ei pot alege din trei pachete medicale disponibile, preţul pentru tratamentul de bază fiind de 175 de dolari (688 de lei). Cei care doresc să primească şi vitamine prin perfuzie, trebuie să scoată din buzunar 219 dolari (861 de lei).

„Mega-pachetul” costă 249 de dolari (979 de lei), dar preţul piperat este justificat de serviciile în plus pe care le oferă tinerele asistente: masaje la gât, cap şi tălpi, dar şi frecţii cu uleiuri aromate. Afacerea merge brici, îndeosebi la sfârşit de săptămână, dar şi lunea, când fetele fac vizite inclusiv la locul de muncă al clienţilor.

Click! spune

Perfuzia-minune
Perfuzia-minune

Perfuzia-minune poate pune pe picioare orice mahmur în doar 30 de minute. Ea conţine o concentraţie ridicată de vitamina B, pentru a avea energie întreaga zi, magneziu lichid pentru calmarea nervilor, glutationă organică (n.n. antioxidant) şi o doză puternică de vitamina C. În cazuri extreme, pacientul primeşte un calmant puternic şi pastile pentru greaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
crima sibiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net