7 lucruri pe care le face Moşul în restul anului

Ultima actualizare:

    Când e liber, Moş Crăciun  se bronzează în ţările calde
Când e liber, Moş Crăciun se bronzează în ţările calde

Copiii ştiu cel mai bine ce face Moşul peste an. Postul de televiziune american NBC a întrebat aproape 10.000 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani ce face Moşul peste an şi iată ce răspunsuri au primit.

Culmea, majoritatea răspunsurilor au fost influenţate de reclamele difuzate la televizor şi de poveştile bunicilor. Moşul trebuie să fie un Superman, având în vedere că citeşte în fiecare an peste 1,5 miliarde de scrisori şi urmăreşte de la Polul Nord aproape două miliarde de copii timp de 364 de zile. 

1. Moşul bea cafea. Copii cred că lângă fiecare brad pe care îl vizitează, Moşul dă pe gât o cafeluţă. Nu de alta dar nu are voie să adoarmă timp de 33 de ore cât durează călătoria lui din seara Magică.

2. Îşi face hăinuţa. Puţini ştiu că blăniţa de la haina roşie a Moşului este de vulpe polară. Moşul are nevoie de trei vulpiţe pentru a-şi pregăti ţinuta festivă. Haina costă 6.000 de dolari.

3. Dresează renii. În mod normal cei nouă reni plus Rudolph, cel cu nasul roşu, au suficient de multă experienţă în domeniul livrării de cadouri. Dar asta pentru că sunt dresaţi de Moş tot restul anului.

4. Strânge bani pentru săraci. Mulţi copii s-au întrebat cum se întâmplă că Moşul ajunge şi la copiii săraci şi orfani . Moşul strânge bani deghizat şi cumpără apoi cele necesare ca să poată face jucării.

5. Merge la optician. După ce citeşti peste 1,7 miliarde de scrisori, ochii încep să-ţi joace feste. De aceea Baba Crăciun îi dă să mănânce morcovi şi îl duce la optician să-şi schimbe ochelarii, cu dioptrii mai mari.

6. Se bronzează în ţările calde. După ce aleargă cu viteza luminii într-o singură noapte, Moşul are nevoie de un concediu. Aşa că se retrage în ţările calde pe o plajă însorită şi se bronzează bând suc.

7. Supraveghează elfii. 4,1 miliarde de jucării nu se fac aşa uşor, cât ai bate din palme. Moşul îi supraveghează pe cei 1,65 de milioane de elfi şi le spune ce vor copiii sub brad în seara de Crăciun.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net