4 atacuri sângeroase într-o săptămână

Ultima actualizare:

    Forţele de  ordine sunt în  continuă alertă
Forţele de ordine sunt în continuă alertă

Veselie, o frumoasă noapte de vară şi… deodată, un bubuit îngrozitor! Ţipete, haos, sânge în faţa unui restaurant din Ansbach, oraş de 40.000 de locuitori. Un sirian s-a aruncat în aer şi a rănit 12 persoane. Este ultimul dintr-o serie de patru atacuri care au lovit Germania în ultima săptămână.

Teroarea continuă în Germania! Ansbach, un oraş liniştit din apropiere de Nürnberg, a trecut duminică prin momente de groază. În jurul orei 22.12, sirianul Mohamed Deleel a detonat o bombă în apropiere de locul unde avea să se defăşoare un concert în aer liber în cadrul Fsetivalului Open Ansbach. A ales să facă prăpăd unde se aflau numeroase persoane, pentru a face cât mai multe victime. În momentul exploziei, oamenii au început să ţipe şi să fugă, călcându-se în picioare. Deleel a murit pe loc şi alţi 12 oameni au fost răniţi, dintre care 3 sunt în stare gravă. 2.500 de persoane au fost evacuate. Sirianul era un solicitant de azil căruia i s-a refuzat şederea în Germania. El urma să fie deportat în Bulgaria. Voia să intre la concert, dar nu a fost primit fiindcă nu avea bilet. Se crede că a detonat bomba ca să se răzbune. Deleel suferea de tulburări psihice. A încercat de două ori să se sinucidă şi a fost tratat într-o clinică de psihiatrie.

simeon stalpnicul png

Atacul sângeros a avut loc la numai o zi după ce o poloneză de 45 de ani a fost ucisă de un alt refugiat sirian, de 21 de ani, în orăşelul Reutlingen, de lângă Stuttgart. Bărbatul a omorât-o cu un cuţit de feliat kebab. Sirianul, care avea la activ şi alte delicte, furt şi deţinere de droguri, lucra împreună cu victima şi ar fi avut o relaţie cu aceasta. După crimă, şi-a ieşit din minţi şi a rănit două femei la întâmplare.

Măcelul de la  München, cele mai multe victime

simeon stalpnicul png

Atacurile din weekend au avut loc imediat după măcelul din München, de la 22 iulie. Ali David Sonboli, un tânăr de 18 ani, născut din părinţi iranieni, a ucis 9 oameni şi a rănit alţi 35 într-un centru comercial. Adolescentul i-a ademenit la un fast-food pe mai mulţi tineri care l-au batjocorit, ca să se răzbune. Apoi i-a împuşcat cu un pistol cumpărat de pe Internet. A tras la întâmplare în jurul lui, ucigând și rănind zeci de oameni. După câteva ore, s-a sinucis în momentul în care a fost încercuit de poliție. La 18 iulie, un refugiat afgan de 17 ani a atacat cu un topor pasagerii unui tren în apropiere de Würzburg. A rănit grav 5 persoane înainte de a fi ucis de poliţişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net