Cele mai frumoase stațiuni la Mediterană

Ultima actualizare:

    Plaja Notre Dame din Franțafoto: Flickr
Plaja Notre Dame din Franțafoto: Flickr

Mulți oameni se gândesc la Hawaii sau Maldive atunci când își plănuiesc vacanțele de vis, însă puțini știu că în Europa se află cele mai frumoase stațiuni la Mediterană. Plajele Mării Mediterane oferă priveliști cu adevărat uimitoare și relaxante. Iată unde poți face plajă vara aceasta, fără să te îndepărtezi prea mult de casă.

Click! a făcut o selecție cu cele mai frumoase stațiuni la Mediterană pe care le poți vizita în acest sezon estival dacă vrei să ai parte de priveliști cu adevărat spectaculoase. Mai mult, plajele de la Marea Mediterană sunt renumite pentru nisipul alb și apa limpede, de un albastru pur. Cele din Riviera franceză și cele din Italia și Grecia sunt printre cele mai cunoscute.

Cele mai frumoase stațiuni la Mediterană: Plaja Notre Dame, Franța

Riviera franceză este renumită pentru plajele ei, aflându-se în topul cu cele mai frumoase stațiuni la Mediterană. Plaja Notre Dame nu este una dintre cele mai cunoscute, însă este una dintre cele mai frumoase din zonă, fiind și cea mai liniștită. Plaja este plină de peisaje naturale, fiind un parc protejat cu arbori de eucalipt și pini. Turiștii se pot relaxa în liniște pe nisipul fin, înconjurați de aroma arborilor.

Cele mai frumoase stațiuni la Mediterană:  Plaja Navagio, Grecia

Plaja Navagio din Grecia este înconjurată de formațiuni stâncoase
Plaja Navagio din Grecia este înconjurată de formațiuni stâncoase

Plaja Navagio se află într-una dintre cele mai frumoase stațiuni la Mediterană, Zakynthos, din Grecia. Plaja mai este numită și „Golful Refugiaților” datorită contrabandiștilor de țigări, care veneau aici în anii `80. Navagio este o plajă izolată, unde turiștii se pot relaxa în liniște, fără să fie deranjați de gălăgia din stațiune. Aceasta poate fi vizitată doar cu barca, fiind o bucată de nisip izolată, înconjurată de stânci calcaroase.

Cele mai frumoase stațiuni la Mediterană: Plaja Spiaggia su Giudeu, Italia

Plaja Spiaggio su Giudeu din Italia
Plaja Spiaggio su Giudeu din Italia

Plaja Spiaggia su Giudeu este plasată în sudul insulei italiane Sardinia, în apropierea orașului Chia, și se află pe lista cu cele mai frumoase stațiuni la Mediterană. Aceasta are tot ce-i trebuie pentru o vacanță ideală în sezonul estival: nisipul alb, apa limpede și albastră a mării și briza răcoroasă par a fi scoase din povești. În timpul verii, turiștii pot admira faimoasele păsări Flamingo, care vizitează regiunea din jurul stațiunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net