20 de minute de chinuri groaznice! Ce moarte oribilă a avut fratele lui Kim Jong-Un

Ultima actualizare:

    Kim Jong-Nam a murit în chinuri groaznice din cauza neurotoxinei VXFoto: Twitter
Kim Jong-Nam a murit în chinuri groaznice din cauza neurotoxinei VXFoto: Twitter

Autopsia cadavrului lui Kim Jong-Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean, arată că a murit în doar 20 de minute după ce a inhalat neurotoxina VX. Substanța deosebit de periculoasă i-a provocat în mai puțin de o jumătate de oră chinuri groaznice.

Ministrul Sănătății din Malaezia, care a studiat cazul morții lui Kim Jong-Nam și rezultatele autopsiei, a declarat că întregul său corp fusese intoxicat cu agentul neurotoxic VX care l-a usi în doar 20 de minute și i-a provocat dureri îngrozitoare, precizează CNN. În ciuda faptului că era o persoană corpolentă, substanța l-a răpus foarte rapid și a murit în ambulanță, în drum spre spital.

Situația este în continuare controversată. Autoritățile din Malaezia au nevoie de o mostră de ADN pentru a confirma dacă trupul neînsuflețit este sau nu înrudit cu liderul Coreei de Nord. „Odată ce am identificat persoana, treaba noastră e gata”, a declarat ministrul.

Cum a murit Kim Jong-Nam

VX este a fost folosită ca armă de distrugere în masă în războiul dintre Irak și Iran, din anii 1980, după cum informează Adevărul.ro. testele au arătat că fratele vitreg al dictatorului a fost supus la această toxină prin inhalare dermică. Profesorul Mustafa Ali Mohd, de la Universitatea Malaya, a declarat că folosirea acestui agent chimic poate depinde și de contactul cu apa sau la o anumită temperatură, pentru a-i spori caracteristica letală. Din utlimele informații obținute, se pare că Kim Jong-Nam a fost stropit pe față de una dintre cele două femei cu apă, în timp ce cealaltă i-a pulverizat substanța toxică. În acest fel, neurotoxina a putut fi absorbită de organism mai eficient.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net