Zeci de tinere, agresate sexual în Germania: ''Ţipam, dar nu se opreau''

Ultima actualizare:

    Zona centrală din Köln în noaptea de Anul Nou  foto: captură video
Zona centrală din Köln în noaptea de Anul Nou foto: captură video

Mai multe tinere care au fost victime ale agresiunilor sexuale comise în noaptea de Anul Nou la Köln şi la Hamburg de bărbaţi de origine arabă sau nord-africană au vorbit despre clipele de groază prin care au trecut.

La Köln, în zona gării centrale, aproximativ o mie de bărbaţi au atacat oamenii care ieşiseră în stradă să sărbătorească intrarea în Noul An sau care treceau prin zonă, zeci de femei fiind agresate sexual şi jefuite, după cum relatează presa germană, citată de Adevărul.

La Hamburg, mai multe femei au fost atacate în zona Reeperbahn, cunoscută pentru viaţa intensă de noapte. Agresiuni similare au avut loc şi la Stuttgart, relatează presa germană, însă nici pe departe de dimensiunea celor din Köln, care au şocat până şi poliţia.

Mărturiile cutremurătoare ale fetelor

O femeie în vârstă de 28 de ani, care era însoţită de două prietene şi de un bărbat, a povestit pentru publicaţia „Kölner Express“ ce i s-a întâmplat în noaptea de Anul Nou, în jurul orei 0.45. „Când am ieşit din gară, am fost şocaţi de grupul care ne-a întâmpinat“, a relatat Katja L., adăugând că era vorba numai despre bărbaţi din străinătate. Tânara şi-a luat una dintre prietene de mână, iar cealaltă fată s-a ţinut strâns de prietenul ei.

„Alergam prin acest grup de bărbaţi. (...) La un moment dat, am simţit o mână pe fund, apoi pe sâni, după care am fost atinsă peste tot. A fost înfiorător. Deşi ţipam şi încercam să ne apărăm, tipii aştia nu se opreau. Eram disperată şi cred că, pe o distanţă de circa 200 de metri, am fost atinsă de aproape 100 de ori“, a spus victima, adăugând că ei şi prietenelor sale li s-au adresat cuvinte obscene şi au fost numite „târfe“. „Purtam, spre norocul meu, pantaloni şi un palton. O fustă mi-ar fi fost, probabil, smulsă de pe corp“, a mai spus Katja. În cele din urmă, tinerele au reuşit să scape de atacatori şi să ajungă la poliţişti, însă nu puteau spune care au fost exact bărbaţii care le-au agresat. Erau prea mulţi. 

image
image
image
image
image
image
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
caine jpg
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net