10 lucruri inedite despre simpaticul Prinț George! A împlinit trei ani

Ultima actualizare:
George și Charlotte, doi frățiori cu lipici la camera foto
George și Charlotte, doi frățiori cu lipici la camera foto

Simpaticul Prinț George, fiul lui Kate și al lui William, este gata să-și schimbe halatul în care l-a întâmpinat pe Barack Obama cu haine de sărbătoare. Vineri, 22 iulie, micul prinț împlinește trei ani, motiv de mare bucurie în Regatul Unit al Marii Britanii.

Încă de când Ducesa de Cambridge l-a adus pe lume, micul prinț a furat inimile a milioane de oameni de pe tot mapamondul. I-au urmărit pașii încă de când a ieșit din maternitate, la botez, la toate evenimentele la care a participat alături de părinții săi. A fost în lumina reflectoarelor chiar și când s-a născut Charlotte, sora sa, dar și recent, la ceremoniile în cinstea celor 90 de ani împliniți de străbunica sa, Regina Elisabeta a II-a. 

La împlinirea a trei ani magici, The Mirror a realizat o listă cu câteva lucruri inedite despre Prințul George, copilul special al Marii Britanii.

1. O iubește la nebunie pe surioara lui

Avioanele sunt una dintre pasiunile lui George
Avioanele sunt una dintre pasiunile lui George

Deși ar putea fi gelos că de mai bine de un an nu mai este mezinul familiei, George se dovedește cel mai bun frate. O iubește la nebunie pe Charlotte, iar imaginile cu cei doi arată o relație cu adevărat specială.

2. Este pasionat de avioane și tractoare

George se asortează de multe ori cu William
George se asortează de multe ori cu William

George a moștenit pasiunea tatălui său pentru avioane și elicoptere. La începutul lunii iulie, Kate și William l-au dus pe fiul lor la un spectacol aviatic. Deși la început a fost puțin cam agitat, de îndată ce a primit căștile care să-i protejeze auzul de zgomotul asurzitor, George a fost în elemental său. A avut chiar și ocazia de a se urca în câteva dintre aeronavele britanice de luptă, dar și într-un elicopter.

Prin palatul în care locuiește îi place să se deplaseze cu propriul tractor de jucărie. Chiar și unchiul său, Prințul Harry, a dezvăluit acest lucru: “Mereu aud sunetul roților de plastic de la tractoarele cu care George se joacă tot timpul”.

3. Se asortează deseori cu Prințul William

În luna martie, George a mers cu surioara și părinții în Munții Alpi
În luna martie, George a mers cu surioara și părinții în Munții Alpi

George nu a moștenit de la tatăl său doar trăsăturile fizice și pasiunea pentru avioane, ci și același stil vestimentar. Kate are grijă ca de multe ori să-l îmbrace pe copil asemenea lui William, iar aparițiile în ținute asortate sunt deliciul tuturor celor din regat.

4. Tatăl său l-a numit “maimuțică”

La două luni după ce s-a născut Charlotte, William a povestit într-un interviu: “Să stai cu ochii pe doi copii este o responsabilitate mult mai mare, mai ales atunci când George este prin preajmă. Este ca o maimuțică.”

5. Este singurul care-l poate întâmpina pe Obama în pijamale

George l-a întâmpinat pe Obama în pijamale
George l-a întâmpinat pe Obama în pijamale

Când Barack și Michelle Obama au vizitat familia regală britanică, la Palatul Kensington, George a fost capul de afiș al întâlnirii. Extrem de relaxat, dar totodată cu o figură serioasă, micul prinț a dat mâna cu președintele american. Îmbrăcat în pijamale și halat, fiul lui Kate i-a cucerit chiar și pe soții Obama, care s-au arătat fermecați de personalitatea prințului.

6. A început să vorbească de la o vârstă fragedă

Actrița Sophie Winkleman, căsătorită cu Lordul Frederick Windsor, este o apropiată a familiei regale. Ea a fost cea care a dezvăluit că George a început să vorbească de la o vârstă fragedă, mult înaintea altor copilași. În plus, știe foarte bines să lege frazele și este și foarte perspicace.

7. Cum o alintă pe Regina Elisabeta a II-a

Așa arată un exemplar Aston Martin V8 Volante
Așa arată un exemplar Aston Martin V8 Volante

La botezul lui Charlotte, lumea a aflat cum îi spune George străbunicii sale. Toată lumea o știe ca Regina Marii Britanii, dar prințișorul nu-i spune nicidecum așa. Nici măcar străbunica, ci într-un mod mult mai drăgăstos: “buni”.

8. Prima lui mașină este piesă de muzeu

George o alintă "buni" pe Regina Elisabeta
George o alintă "buni" pe Regina Elisabeta

În afara mașinuțelor de jucărie cu care se distrează toți băiețeii în primii ani de viață, George are deja și una adevărată care-l așteaptă în garaj până va împlini vârsta legală pentru a conduce.

Este vorba desre un Aston Martin V8 Volante în miniatură, pe care William și Harry l-au primit de la Prințul Charles atunci când erau copii, în anul 1988. „Mașina s-a aflat în muzeul Sandringham de mulți ani, după ce William și Harry au crescut, dar le-a aparținut întotdeauna, așa că nu i-a oprit nimic să o folosească din nou”, a declarat o sursă din apropierea familiei regale. Ducele William a scos mașina din muzeu pentru a o recondiționa, întrucât vrea să fie sigur că fiul său o primește în condiție perfectă. Sursa citată mai sus aproximează că Prințul George o va putea conduce peste un an de zile, mai ales că bolidul nu poate depăși viteza de 30 de kilometri la oră.

9. A început să doarmă toată noaptea încă de la cinci luni

Părinții noilor născuți se confruntă de multe ori cu faptul că nu se odihnesc prea bine și că sunt treziți de foarte multe ori de copiii lor. William și Kate s-au putut declara fericiți de faptul că puștiul lor a început să doarmă aproape toată noaptea încă de când avea cinci luni.

10. A călătorit deja mai mult decât un adult


    În luna martie, George a mers cu surioara și părinții în Munții AlpiFoto: Getty
În luna martie, George a mers cu surioara și părinții în Munții AlpiFoto: Getty

Să fii membru al unei familii regale are avantajele sale. George a călătorit încă de când avea nouă luni, atunci când părinții lui l-au dus în Australia și Noua Zeelandă. De atunci, a mai fost și în Insula Mustique, dar și în Munții Alpi, acolo unde a fost însoțit și de surioara lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net