Iată programul instituţiilor de Sf. Maria!

Ultima actualizare:

Vineri este zi nelucrătoare pentru majoritatea angajaţilor. Creştinii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului, astfel că nu peste tot veţi găsi deschis. Iată care este programul special al serviciilor!

În weekend, bugetarii şi o parte dintre angajaţii din mediul privat au parte de o minivacanţă. Vineri nu se lucrează, iar dacă aveţi de gând să plătiţi facturi, să achitaţi taxe şi impozite sau să faceţi cumpărături, nu plecaţi de acasă fără să fiţi informaţi. 

Poşta Română

Toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate acestora vor fi închise. Subunităţile poştale cu activitate de tranzit vor asigura schimburile de expediţii poştale planificate, prelucrarea şi îndrumarea trimiterilor poştale în timp util şi se vor lua toate măsurile pentru protejarea trimiterilor poştale şi a valorilor.

Finanţe Publice şi primării 

Angajaţii tuturor unităţilor teritoriale sunt liberi. Nu se lucrează cu publicul la ghişeele şi birourile unităţilor fiscale. Acelaşi program îl au şi cei din primării.

Bănci

-  BCR. Unităţile bancare sunt închise vineri. Reţeaua de bancomate, serviciile de plăţi cu cardul şi operaţiunile prin Internet Banking vor funcţiona normal. În zilele de 14, 15 şi 18 august programul de lucru cu clienţii este normal, între orele 9.00-17.30, sau în funcţie de unitate.

-  BRD. Unităţile nu au program de lucru cu clineţii. Excepţie fac cele situate în centrele comerciale şi în Aeroportul Henri Coandă. Agenţiile de la Bran şi Poiana Braşov sunt deschise între orele 10.00-14.00, iar  agenţia Sinaia este deschisă între orele 9.00 şi 3.00. Internet Banking, Mobil Banking şi platforma de relaţii cu clienţii sunt active. 

-  CEC Bank. Unităţile băncii nu vor lucra cu publicul vineri. Reţeaua de bancomate, serviciile de plăţi cu cardul şi operaţiunile prin Internet Banking vor funcţiona normal. Serviciul Info CEC Bank va fi disponibil non-stop, la numărul de telefon 0 800 800 848.

-  Banca Transilvania. Unităţile bancare sunt închise, iar reţeaua de bancomate, serviciile de plăţi cu cardul şi operaţiunile prin Internet Banking vor funcţiona normal.

-  Volksbank. Unităţile băncii nu vor lucra cu publicul. Reţeaua de bancomate, serviciile de plăţi cu cardul şi operaţiunile prin Internet Banking vor funcţiona normal, dar actualizările se vor face abia luni, 18 august.

Magazine

Marile lanţuri de hipermarketuri funcţionează de Sf. Maria după programul normal. 

Transportul public

-  Trenurile aflate în circulaţie vor fi suplimentate în zilele de 15, 16 şi 17 august, pentru a veni în sprijinul celor care intenţionează să călătorească la Mânăstirile Nicula, Lainici sau spre Litoral. 

-  Metroul circulă între orele 5.00 şi 23.00, cu menţiunea că ultimele trenuri pleacă la ora 23.00 din staţiile de capăt ale liniilor. Garniturile ajung în staţii între 4 şi 22 de minute, în funcţie de magistrală.      8  Autobuzele RATB circulă vineri după programul de duminică.  

Adormirea Maicii Domnului celebrează ziua în care Fecioara Maria şi-a dat sfârşitul. În popor se spune că e ziua care desparte lunile călduroase de cele reci.  Tot acum se adună ultimele plante de leac, putându-se afla cum va fi toamna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net