«Fata-magnet» vindecă oameni cu mâinile

Ultima actualizare:

    "Sunt fericită când pot să ajut şi să transmit oamenilor din energia mea"
"Sunt fericită când pot să ajut şi să transmit oamenilor din energia mea"

Poate să aprindă becurile într-o sală numai cu puterea gândului sau să schimbe canalele la TV fără să folosească o telecomandă. Este vorba despre o tânără de 18 ani, care lucrează ca voluntar la Spitalul Judeţean Oradea şi visează să ajungă chirurg plastician.

La vârsta de nouă ani, Anamaria Făcăleţ a văzut la TV o femeie care îşi lipea pe piept diverse obiecte. S-a dezbrăcat şi şi-a pus pe piept o farfurie, intrând astfel în camera părinţilor.

„Au fost şocaţi. Prima lor reacţie a fost să-mi facă poze. A doua zi dimineaţa m-au dus la doctor, care le-a spus că am bioenergie, o putere pe care o voi putea dezvolta în timp", povesteşte Anamaria.

Fata cu „magnetul" în coloană vindecă de la distanță și își pornește calculatorul cu puterea gândului

Acum este elevă în clasa a XII-a la grupul şcolar Vasile Voiculescu, cu profil sanitar. „Vreau să devin medic, chirurg plastician. Din clasa a noua lucrez ca voluntar la Spitalul Judeţean Oradea", spune ea. Ioan Teodor Urda, şeful secţiei de chirurgie plastică de la Spitalul Judeţean, a spus că Anamaria este o persoană specială.

„De doi ani, de când e voluntar la noi, s-a integrat foarte bine în specialitate", a spus Urda.

Anamaria Făcăleţ spune că a trebuit să se comporte ca un copil normal deşi atrăgea toate obiectele din jurul ei

simeon stalpnicul png

Tânăra recunoaşte că îi place să aline durerea oamenilor, exact atunci când aceştia au mai multă nevoie.

"De exemplu, o doamnă căreia medicul i-a spus că nu poate scăpa de chisturile de la ficat fără intervenţie chirurgicală s-a vindecat după numai zece şedinţe de bioenergie", a mărturisit bioenergoterapeutul.

O şedinţă de bioenergie costă 50 de lei şi durează de la 15 minute la o oră, în funcţie de gravitatea bolii. Terapeutul Constantin Porumb, autorizat de către institutul din Filipine care monitorizează activitatea tuturor terapeuţilor din lume, a spus că Anamaria poate să atragă, ca un magnet, obiecte, graţie chakrei bazei, care îi pulsează foarte puternic, faţă de oamenii obişnuiţi.

„Oscilaţia acestei chakre, care este un centru energetic la baza coloanei vertebrale, generează biomagnetismul Anamariei", a explicat Porumb.

Cel mai puternic magnet uman

Aurel Răileanu deţine recordul pentru cel mai puternic magnet uman, fiind capabil să ridice un televizor de 26 de kilograme. Aurel, în vârstă de 40 de ani, a spus că nu ştie cum a devenit un magnet pentru diverse obiecte, nu doar din metal.

Dar a explicat că mai întâi se concentrează, apoi eliberează un fel de atracţie ce face ca şi cele mai grele obiecte să se lipească de pieptul, gâtul sau fruntea lui.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net