Vreți senzații tari? Le aveți! Nu daţi banii la gunoi, faceţi poze de război!

Ultima actualizare:
Nu pleacă de  acolo după ce se produc exploziile
Nu pleacă de acolo după ce se produc exploziile

Poze de pe front! După astfel de amintiri mortale se dau în vânt turiştii care iau cu asalt zonele de ­război. O mulţime impresionantă de amatori de senzaţii tari îşi făcea ieri fotografii în toiul luptelor din Siria.

Îmbrăcaţi numai în tricouri, sute de turişti se bronzau recent în oraşul sirian Kobane, în timp ce în zonă trupele kurde şi militanţii SI (Statul Islamic) se luptau pe viaţă şi pe moarte.

Nu ratează nici o explozie din oraşul Kobane
Nu ratează nici o explozie din oraşul Kobane

Nici atacurile aeriene ale americanilor asupra locurilor în care se află brutalii terorişti ai Statului Islamic nu îi înspăimântă pe amatorii de senzaţii tari. Ei plătesc pachete turistice de 725 de dolari (circa 2.523 de lei) pentru a vedea războiul pe viu, deşi ştiu că s-ar putea să nu se mai întoarcă acasă.

Nu se tem că ar putea fi ucişi
Nu se tem că ar putea fi ucişi

Plătesc sute de dolari ca să vadă luptele pe viu

Se pozează inconştienţi, cu telefoanele mobile, şi filmează cu camere digitale ultraperformante, în timp ce bombele explodează lângă ei, în locurile în care militanţii SI au măcelărit sute de kurzi în ultimele săptămâni. Kobane e un oraş de 400.000 de locuitori, apropiat de graniţa Siriei cu Turcia, iar străzile sale din partea de nord sunt paralele cu gardurile cu sârmă ghimpată ce separă cele două ţări.


    Nu se tem că ar putea fi ucişi
Nu se tem că ar putea fi ucişi

În timp ce turiştii îşi riscă vieţile pentru o porţie de adrenalină, în mijlocul luptelor crâncene, familiile de turci din apropiere sunt îngrozite de atacurile teroriştilor SI care trec graniţa siriană şi le distrug casele.

Peste 170.000 de victime în războiul civil din Siria

Războiul împotriva Statului Islamic (SI) se desfăşoară în Siria şi Irak. Militanţii SI au autopro­clamat un califat cu această de­numire pe teritoriile pe care le controlează din aceste ţări, la 29 iunie 2014. În urma războiului civil din Siria, izbucnit în 2011, au murit peste 170.000 de oameni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net