VIDEO Tu ţi-ai încărca telefonul din ea? Usher s-a "conectat" la vaginul blondei

Ultima actualizare:

    Necunoscuta susţine că  poate încărca orice  fel de telefon, dacă  posesorul mobilului are  un cablu cu micro USBFoto: Hepta/Instagram
Necunoscuta susţine că poate încărca orice fel de telefon, dacă posesorul mobilului are un cablu cu micro USBFoto: Hepta/Instagram

Demenţă totală la târgul de artă Basel din Miami! Zeci de artişti au luat cu asalt centrul expoziţional deschis săptămâna asta. Însă cel mai de succes exponat a fost femeia-încărcător care a venit în pielea goală.

Când eşti o vedetă de talia lui Usher nu ţi se deschid doar uşile! Cântăreţul în vârstă de 36 de ani a fost ieri în vizită la centrul expoziţional din Miami să vadă cu ce îl pot surprinde artiştii care-şi expun opera aici. Printre zecile de excentrici el a descoperit-o pe femeia-încărcător de baterie pentru telefonul mobil.

Usher a aşteptat  cuminte zece minute  să i se încarce telefonul
Usher a aşteptat cuminte zece minute să i se încarce telefonul

Tânăra blondă şi-a montat un acumulator încărcat în vagin şi le propunea trecătorilor să se conecteze la dispozitiv pentru a-şi încărca telefoanele mobile. Cum în cinci minute tânăra a fost luată cu asalt de bărbaţi cu telefoanele descărcate, Usher a profitat de statutul de VIP şi s-a băgat în faţă.

Lipsită de inhibiţii, tânăra blondă a luat cei 20 de dolari din mâna artistului, i-a conectat iPhone-ul la firul special şi a început să îi încarce bateria direct de la sursă. Usher a rămas cu gura căscată şi a aşteptat zece minute să i se încarce telefonul. „Nu ţi-e teamă să nu te electrocutezi?”, a întrebat-o el pe necunoscută. Frumoasa de 25 de ani, care a refuzat să-şi facă publică identitatea, a zis că nu există nici un risc.

Însă a ţinut să-i explice starului, care a divorţat în 2009 şi care are o avere de 110 milioane, că „femeia-încărcător” nu e de vânzare şi că nu trebuie tratată ca un obiect sexual.

Tânăra a montat  direct la „sursă”  mobilul şi a  cronometrat timpul  de alimentare
Tânăra a montat direct la „sursă” mobilul şi a cronometrat timpul de alimentare

După ce i-a încărcat telefonul, tânăra a observat că acumulatorul ascuns în vaginul ei se cam descărcase, aşa că şi-a mai montat un cablu şi s-a conectat la priză. Nu de alta, dar în faţa standului ei se făcuse o coadă de peste 30 de indivizi cu telefoanele în mână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net