VIDEO Emoționant! A plâns în direct când a aflat că o cunoștea pe una din victimele asediului din Sydney

Ultima actualizare:
Katrina Dawson a murit încercând să protejeze de gloanțe o prietenă gravidă
Katrina Dawson a murit încercând să protejeze de gloanțe o prietenă gravidă

O prezentatoare TV din Australia a izbucnit în lacrimi când a aflat că una dintre prietenele ei a fost ucisă în criza cu ostatici din Sydney.

Prezentatoarea emisiunii Sunsire, Natalie Barr, a citit ştirea morţii lui Katrina Dawson cu lacrimi în ochi, conform mirror.co.uk.

Mamă a trei copii, Katrina, în vârstă de 38 de ani, a fost ucisă în timpul asediului din cafeneaua din Sydney.  Avocata de profesie, era sora unei prietene a prezentatorei. 

"Acum aflu că.. Katrina Dawson era sora unei cunoscute avocate, Sandy Dawson, care a lucrat cu postul nostru. O soră a unui angajat al postului, Sandy Dawson, pe care o cunosc. Katrina era mamă a trei copii, era sora unei avocate din Sydney pe care o cunosc mulţi oameni. Familia ei suferă în aceste clipe", a spus, printre lacrimi, Natalia Barr, în vârstă de 46 de ani.

Doi ostatici a murit în asediu

40 de oameni au fost luaţi ostatici într-o cafenea din centrul oraşului Sydney de un bărbat înarmat, luni (15 decembrie). După 16 ore, poliţia a reuşit să pătrundă în clădire. Trei oameni au murit: atactorul Haron Monis, managerul cafenelei Tori Johnson şi Katrina Dawson.

Conform presei autraliene, Johnson s-a aruncat asupra agresorului într-un act de eroism. El a fost împuşcat, la fel ca şi Katrina, care încerca să o protejeze pe o prietenă însărcinată.


    Katrina Dawson a murit încercând să protejeze de gloanțe o prietenă gravidăFoto: Arhiva personală
Katrina Dawson a murit încercând să protejeze de gloanțe o prietenă gravidăFoto: Arhiva personală

Atacatorul, Haron Monis, era un iranian în vârstă de 50 de ani cunoscut autorităţilor australiene pentru trimiterea de scrisori otrăvite familiilor unor militari decedaţi. Cunoscut şi sub numele de Sheikh Haron, a fost acuzat anul trecut de complicitate la uciderea fostei sale soţii, care a fost înjunghiată şi apoi arsă într-un bloc de apartamente din Sydney. 

Bărbatul nu a specificat care a fost motivul pentru care a luat ostatici în cafeneaua din Sydney, dar a obligat doi dintre prizonieri să ţină pe geam un steag islamic cu inscripţia "Allah este singurul Dumnezeu, iar Mohamed este profetul lui".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net