VIDEO Ce trebuie să faci să te ţină mai mult bateria de la telefon

Ultima actualizare:

    Telefoanele inteligente nu au o autonomie extraordinarăFOTO Facebook
Telefoanele inteligente nu au o autonomie extraordinarăFOTO Facebook

Cea mai mare problemă a telefoanelor inteligente este faptul că nu ne ţin foarte mult încărcate. E oarecum normal ţinând cont de performanţele de care sunt capabile şi diversitatea metodelor în care se poate utiliza acesta. Există însă 8 sfaturi pe care dacă avem curiozitatea să le urmăm, promit să ne sporească autonomia telefonului.

Aşadar mai jos vă prezentăm 8 sfaturi prin care puteţi să încercaţi o sporire a autonomiei telefonului dumneavoastră:

1. Nu este necesară închiderea aplicaţiilor din bara de multitasking. Principalele sisteme de operare menţin aplicaţiile deschise în stare de sleep, cu excepţia funcţiilor ce implică servicii de localizare, plazer muzical şi înregistrare audio.

2. Nu lăsa telefonul cu bateria încărcată în priză. Acumulatorii de lithium-ion ale smartphone-urilor se supraîncălzesc ceea ce face ca bateria să nu mai aibă aceeaşi capacitate de încărcare în timp.

3. Nu e nevoie să încarci telefonul 100% de fiecare dată. Un încărcat până la 80%, apoi o utilizare  normală urmată de o reîncărcare de alte câteva zeci de procente îţi pot optimiza telefonul.

4. Porniţi modul avion când îl încărcaţi. Neutilizând reţelele radio prin care îşi iau semnalul, telefoanele se încarcă mai rapid.

5. Consumă bateria până la epuizare o dată pe lună. Calibrarea acumulatorului are loc în acest fel şi permite o viaţă mai lungă a acestuia.

6. Scoate-ţi refresh-ul automat de la mail.

7. Pe cât posibil foloseşte pentru încărcare o priză în care nu mai este băgat şi alt dispozitiv. Orice echipament electronic aflat în priză consumă curent şi prelungeşte durata de încărcare a telefonului.

8. Nu lasaţi ecranul cu lumnozitatea la maxim. O utilizare a ecranului cu luminozitatea setată la jumătate îţi oferă o extra autonomie de aproximativ 2 ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net