VIDEO Aceşti copii cântă mai bine decât mulţi artişti consacraţi

Ultima actualizare:

    Angelina JordanFoto Youtube
Angelina JordanFoto Youtube

Talent show-urile au întodeauna pregătite pentru telespectatori surprize muzicale din partea unor copii. Chiar dacă sunt foarte mici unii dintre ei, demonstrează că uneori cineva se poate naşte talentat.

Este şi cazul copiilor din clipurile de mai jos. Prima pe listă este Angelina Jordan, o fetiţă de 7 ani din Norvegia. Ea a interpretat piesa "Gloomy Sunday" a lui Billie Holliday.

Asanda Jezile are 11 ani şi a impresionat la preselecţiile Britain`s Got Talent cu piesa Rihannei, "Diamonds".

Ronan Parke în vârstă de 12 ani a reuşit să ajungă în fazele superioare ale concursului Britain’s Got Talent. Tânărul a cântat în cadrul preselecţiilor piesa “Feeling Good” a cântăreţei Nina Simone.

Jai Waetford, în vârstă de 14 ani, a fost extrem de emoţionat în timpul preselecţiei X-Factor Australia pentru că nu cântase niciodată în faţa unui public atât de numeros. El a interpretat piesa “Different Worlds” a lui Jes Hudak.

Jack şi Cormac, în vârstă de 13 şi 14 ani au ridicat publicul în picioare cu interpretarea lor a piesei “Little Talks” în cadrul audiţiilor Britain’s Got Talent.

Arixsandra Libantino în vârstă de 11 ani a cântat piesa “One Night Only” a lui Jennifer Hudson la audiţiile Britain’s Got Talent.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net