«Vârcolacul siberian» a violat 24 de femei, după ce le-a făcut bucăţi

Ultima actualizare:

Poliţistul de 49 de ani îşi forţa victimele să se dezbrace înainte de a le ucide, şi după ce leomora le viola.Mikhail Popkov a fost condamnat pentru uciderea a 24 de femei, fapte pe care el însuşi le-a recunoscut. Cu toate acestea, autorităţile cred că numărul victimelor este mult mai mare. Se pare că bărbatul ar fi omorât 29 de femei şi ar fi agresat încă una.

Dintre cele 29 de presupuse victime, 25 ar fi avut vârste cuprinse între 19 şi 28 de ani, iar 3 dintre ele aveau vârste cuprinse între 35 şi 40 de ani. Se pare că „vârcolacul siberian" îşi alegea victimele după aspectul feţei şi să nu fie foarte înalte.

Popkov susţine că s-a oprit din ucis după ce a devenit impotent. Criminalul în serie a sugerat astfel că sexul a fost singurul mobil al crimelor sale. „Vârcolacul siberian" îşi intoxica victimele, după care le omora şi apoi le ciopârţea în bucăţele. Se pare că astfel bărbatul voia să se răzbune pe mama sa, care fusese alcoolică şi-l abuzase sexual în copilărie.

După ce a fost arestat, mama uneia dintre victime a realizat că-l cunoştea într-o oarecare măsură pe cel care-i omorâse sora. Femeia susţine că ar fi participat la o competiţie sportivă la care concurase şi acesta.

„Am fost îngrozită când am văzut poza în ziar cu maniacul. Criminalul surorii mele mă privea direct în ochi. Imdeiat am realizat că-l întâlnisem. Respiraţia pur şi simplu mi s-a oprit în momentul în carem-am uitat la el. După ceva timp, m-am uitat la mai multe fotografii cu el si am realizat că îl cunoşteam. Am fost şocată. Am apucat un cuţit şi i-am sfâşiat cu el ziarul din faţa mea. Trebuia să îndepărtez imaginea îngrozitoare a acestuia din mintea mea. Îmi amintesc că era un om micuţ, un singuratic. Cred că aceşti oameni pur şi simplu nu ar trebui să trăiască. Bestia aceasta i-a luat viaţa surorii mele, care mai avea atât de mulţi ani fericiţi de trăit. Am plâns mult în aceazi, dar este timpul să mă liniştesc şi să aştept. Va fi pedepsit de lege şi de criminalii pe care-i va găsi în puşcărie. Sunt sigură că va plăti pentru fiecare crimă săvârşită în parte", a mărturisit Viktoria, sora uneia dintre victimele acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net