Şi-a vândut virginitatea cu 27.950 $

Ultima actualizare:
Shatuniha (18 ani)
Shatuniha (18 ani)

Vânzarea virginităţii la licitaţie a devenit deja o modă! Ultima care s-a hotărât să-şi ofere fecioria pe bani grei e o rusoaică de 18 ani. Ea a reuşit să convingă un bărbat să-i plătească 27.950 $ pentru a o avea!

Povestea frumoasei Shatuniha, din Siberia, care şi-a scos recent virginitatea la licitaţie, a făcut repede înconjurul lumii. Poliţia rusă i-a dat undă verde să pecetluiască tranzacţia cu norocosul Evgheni, care a pus la bătaie o grămadă de bani pentru a-şi face pofta.

Tânăra a postat anunţul că-şi vinde "singurul lucru pe care îl are mai de preţ" în "Siberian Times", descriindu-se doar prin cuvintele: "nouă-nefolosită". Evgheni a oferit cu 3.000 de dolari mai mult decât preţul pe care fata îl aştepta, aşa că licitaţia s-a încheiat cu o zi mai devreme decât era anunţat termenul final.

"Am nevoie urgentă de bani", a explicat Shatuniha motivele pentru care a ajuns să se vândă. Ba mai mult, fata e pregătită să arate un certificat de la doctor, că e virgină, la hotelul în care se va face tranzacţia.

Problema e că ziarul "Siberian Times" şi-a amintit că fata şi-a mai scos virginitatea la licitaţie la 17 ani. Să fi rămas atunci fără cumpărător? Sau s-a "reparat chirurgical"? Contactată de presă, poliţia din Krasnoiarsk spune că nu va lua măsuri împotriva ei sau a celui care i-a cumpărat virginitatea, fiindcă nu au încălcat nici o lege. Cumpărătorul îşi asumă riscul dacă va fi cumva înşelat!

Şi-au mai vândut virginitatea! 8 În 2004, americanca Cathy Cobblerson a obţinut, la 24 de ani, 100.000 de dolari de pe urma vânzării la licitaţie a propriei virginităţi prin eBay.

- În 2008, americanca Natalie Dylan a obţinut, la 22 de ani, cea mai mare sumă, 3.700.000 de dolari, în urma unei puneri în vânzare a virginităţii prin licitaţie.- În 2009, românca Alina Percea şi-a vândut virginitatea pentru 14.000 de dolari unui om de afaceri din Italia.


    Shatuniha (18 ani)
Shatuniha (18 ani)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net