A spart banii din alocaţii pe mai multe operaţii

Ultima actualizare:

A strâns alocaţia copiilor să-şi pună silicoane. O britanică în vârstă de 48 de ani a reuşit să pună deoparte 20.000 de lire sterline din banii de la stat ca să se „tuneze”. Andrea Dalzell a spart toate economiile din 13 ani pe operaţii estetice.

Ce-ar putea să-şi cumpere o mamă din România cu alocaţiile provenite de la patru copii strânse în 13 ani? Dacă nu s-ar atinge deloc de bani ar putea aduna 6.000 €, cât o maşină second hand. În Marea Britanie, însă, o femeie care devine pentru prima oară mamă la 16 ani poate ajunge ca la 48 să se tuneze din cap până în picioare.

Andrea Dalzell, casnică de 48 de ani, din Workington, Cumbria, a reuşit să pună deoparte banii din alocaţia de 240 de lire sterline (1.500 lei) a celor 4 fiice ale ei. Având în vedere că fetele primeau de la stat o indemnizaţie lunară de 60 de lire sterline, banii erau arhisuficienţi pentru mâncare, rechizite şi haine, pentru că familia Dalzell nu plătea chirie, întreţinere şi alte cheltuieli administrative întrucât trăiau într-o locuinţă socială.

În timp ce majoritatea familiilor de la noi abia se descurcă numai din indemnizaţiile copiilor, Andrea Dalzell, Cumbria, a economisit banii de la stat pentru silicoane şi liftinguri faciale. Astfel, Andrea a reuşit să strângă din 2003 până în prezent peste 20.000 de lire sterline (125.788 de lei), bani pe care i-a spart pe intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare. Britanica a mers până în Ungaria, unde s-a tunat complet, efectuând opt intervenţii chirurgicale.

Din suma strânsă, casnica şi-a făcut un implant mamar, un lifting facial, un lifting al gâtului, numeroase injecţii cu botox, o ridicare de sprâncene, o remodelare a pomeţilor, o “ştergere” de riduri şi chiar o remodelare vaginală. Britanica a reuşit să economisească 6.500 de lire sterline numai cu operaţia de mărire a sânilor, pentru că, în Marea Britanie, o astfel de intervenţie costă 10.000 de lire sterline. “Mereu am visat la asta. Încă de când am născut-o pe Sophie, în 1993, prima fiică, am ştiut că o să mă operez. Ridurile, cearcănele şi firele de păr albe nu sunt pentru mine”, a măturisit britanica, pentru Mirror.

Înainte. Era pufoasă de la  injecţiile cu Botox. După. Se mândreşte cu  chipul ei întinerit
Înainte. Era pufoasă de la injecţiile cu Botox. După. Se mândreşte cu chipul ei întinerit

O româncă ar strânge aceeaşi sumă la 98 de ani

În 13 ani, o mamă cu 4 copii din România ar reuşi să strângă 26.208 lei (6.000 €), pentru că alocaţia lunară e de 42 de lei. Astfel, o femeie de 35 de ani ar avea nevoie de circa 63 de ani ca să poată strânge 20.000 de lire sterline, deci ar reuşi să o egaleze pe britanică abia la 98 de ani.

Însă numai dacă statul ar da o lege prin care copiii să primească alocaţii până la bătrâneţe. Dacă nu ar avea de plătit întreţinerea, curentul, apa şi ar putea păstra integral alocaţiile, şi-ar pune silicoane şi atât. Pentru că la noi implanturile mamare costă între 3.000 şi 5.000 €.

Fiica cea mare, Sophie,  a încurajat-o să  se opereze
Fiica cea mare, Sophie, a încurajat-o să se opereze
image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net