Şoc! Au ratat potul loto dintr-o eroare tehnică

Ultima actualizare:
John Gill a sărbătorit  câştigul cu soţia, Patricia
John Gill a sărbătorit câştigul cu soţia, Patricia

Culmea ghinionului! Edwina şi David Nylan, ambii în vârstă de 60 de ani, au pierdut marele premiu la loterie din cauza unei erori ale aplicaţiei de pe telefonul mobil. Aşa au ratat 48 de milioane de euro!

De la extaz la agonie! Cuplul Edwina şi David Nylan din Fleetwood, comitatul Lancashire (Marea Britanie), au fost în al nouălea cer de fericire când au descoperit că au nimerit cu precizie toate numerele. Nu-şi mai încăpeau în piele de bucurie pentru că se aşteptau să încaseze premiul record de 48 de milioane de euro (circa 217.292 de lei). Îşi şi vedeau pozele în ziare şi îşi făceau planuri ce să-şi cumpere. Numai că loteria întârzia să-i anunţe că sunt marii câştigători. De aceea, au pornit demersurile pentru a-şi revendica premiul. Aşa au descoperit ce mare ghinion dăduse peste ei. Cumpăraseră biletul, în ajunul Crăciunului, printr-o aplicaţie de pe mobil şi, dintr-o eroare tehnică, acesta a rămas neînregistrat. Cei de la loterie nu le pot da câştigul, fiindcă biletul nu a fost de fapt vândut! Edwina şi David susţin însă că au primit chiar confirmarea că au cumpărat biletul. “Nu am cuvinte, dar ce pot să fac”, spune femeia. Ea a explicat că, prima oară, aplicaţia le-a dat un mesaj că nu aveau suficiente fonduri pentru a cumpăra biletul. Au alimentat contul şi au refăcut comanda. Culmea este că, deşi le-a apărut că tranzacţia a fost făcută, la loterie nu există înregistrarea tranzacţiei. În baza de date apar mai multe încercări ale acestora de a cumpăra un bilet, însă nici una nu este înregistrată ca finalizată. 


    Britanicii au transmis  toate cele 6 numere corect
Britanicii au transmis toate cele 6 numere corect

El a luat 1,36 milioane de euro într-o oră

Britanicii au transmis  toate cele 6 numere corect
Britanicii au transmis toate cele 6 numere corect

John Gill, un bărbat de 56 de ani din Warrington, comitatul Cheshire (Marea Britanie) a avut în schimb un noroc chior. El a cumpărat un bilet la loto în ajunul Crăciunului, cu numai o oră înainte de extragere. Bărbatul îi promisese fiului său că îi va cumpăra un telefon nou, dacă va câştiga la loto, fiindcă tocmai îi fusese furat cel vechi. De aceea s-a gândit în ultimul moment să cumpere biletul la loterie. Bărbatul s-a ţinut de cuvânt faţă de fiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net