Şeful LG a stricat maşinile de spălat Samsung expuse la un târg ?

Ultima actualizare:

     Angajații LG au acceptat că plătească pentru patru maşini de spălat Samsung deteriorateFoto Facebook
Angajații LG au acceptat că plătească pentru patru maşini de spălat Samsung deteriorateFoto Facebook

Samsung Electronics îl acuză pe şeful diviziei de electrocasnice a LG Electronics că i-a deteriorat maşini de spălat expuse în magazine, înainte de salonul de aparatură electronică IFA din Berlin, Germania, şi a cerut procuraturii din Seul să investigheze, relatează Reuters.

Potrivit reclamației, angajați ai LG au distrus în această lună, în mod deliberat, maşini de spălat premium ale Samsung expuse în două magazine din Germania, înainte de salonul IFA.

"Este foarte neplăcut că Samsung a fost nevoită să solicite ca un director de rang înalt să fie investigat de procuratură, dar este inevitabil, întrucât am ajuns la concluzia că trebuie să aflăm originea incidentului", potrivit Samsung, citat de mediafax.ro.

LG a negat acuzațiile Samsung, explicând că uşile a două maşini de spălat au fost deteriorate, într-unul din magazine, pentru că modelul respectiv avea balamale slabe. Un purtător de cuvânt al LG a declarat că Jo Seong-jin, şeful diviziei de aparatură electrocasnică a companiei, este una dintre persoanele menţionate în cererea Samsung.

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net