A recurs la un gest extrem după ce a citit un simplu comentariu pe Facebook

Ultima actualizare:

    Cei doi s-au reîntâlnit pe Facebook
Cei doi s-au reîntâlnit pe Facebook

După ce a descoperit un comentariu cu tentă de flirt pe contul de Facebook al soţiei sale, un bărbat de 34 de ani din Taiwan a recurs la un gest extrem.

Din câte se pare, soţia bărbatului scrisese pe contul ei de Facebook: "Mi-e poftă de McDonalds! Ce bărbat drăguţ mă duce până acolo?". Atunci, Chuang Shih-chang a răspuns că e pe cale să ajungă la ea acasă.

Soţul gelos, Chou You-huang, era convins că bărbatul nu doar flirta cu soţia lui, dar voia şi o relaţie serioasă cu aceasta, scrie Daily Mail. Aşa că, când a văzut răspunsul bărbatului, soţul gelos, orbit de gelozie, a decis să rezolve problema. L-a contactat pe Chuang şi i-a cerut să se întâlnească lângă un restaurant.

La locul de întâlnire, Chuang era aşteptat de soţul gelos şi de doi prieteni de-ai lui, toţi înarmaţi cu bâte de baseball. Cei trei l-au bătut pe Chuang până când acesta şi-a pierdut conştiinţa. Apoi, au sunat la Urgenţe şi au anunţat că un bărbat zace pe trotuar. În urma loviturilor aplicate, bărbatul a murit.

Chou şi prietenii lui le-au spus poliţiştilor că nu au crezut că loviturile pe care i le-au dat bărbatului au fost atât de serioase încât să îi pun viaţa în pericol.

Cei trei au fost arestaţi şi urmează să fie acuzaţi de crimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net