Poftiţi la plimbare în autobuzul care merge cu "caca"!

Ultima actualizare:
Cadouri cu balegă de cal
Cadouri cu balegă de cal

Adio, motorină! Primul autobuz care este alimentat cu gaz ce provine din fecale umane şi din resturi de mâncare şi-a început “călătoria” pe străzile din Marea Britanie.

Autobuzul “Bio-Bus” a scos la plimbare primii lui călători, joi, între oraşul Bath şi Aeroportul Bristol. Autovehiculul are 40 de locuri şi funcţionează cu gazul bio obţinut de o fabrică din Bristol prin tratarea deşeurilor provenite din reţeaua de canalizare.

Procedeul constă în decantarea şi fermentarea dejecţiilor, după care, cu ajutorul unor bacterii şi substanţe speciale, rezultă biogazul. Mijlocul de transport în comun este foarte prietenos cu mediul şi poate călători până la 300 de kilometri cu un rezervorul plin cu biogaz. Un plin este asigurat de materiile fecale produse de 5 oameni de-a lungul unui an.

Pentru a fi mai atractiv, autobuzul a fost acoperit cu autocolante cu ilustraţii simpatice în care apar oameni citind în timp ce folosesc “privata”. “Gazul provenit din fecale ar putea înlocui pe viitor combustibilul. Ce poate fi mai interesant decât să îţi pregăteşti micul dejun acasă, cu ajutorul gazului provenit din dejecţiile tale după care ai tras apa la toaletă?”, a declarat Mohammed Saddiq, un reprezentant al fabricii de autobuze, pentru Daily Mail. Deşi circulă doar pe o singură linie, inginerii speră să mărească numărul lor şi în alte oraşe.

Cea mai tare răzbunare: cadouri cu balegă de cal


    Cadouri cu balegă de calFoto: Guliver/Rexfeatures/Photoland/Wenn
Cadouri cu balegă de calFoto: Guliver/Rexfeatures/Photoland/Wenn

Te-a scos cineva din pepeni şi vrei să-i oferi o lecţie? O companie britanică oferă cele mai trăsnite cadouri pentru duşmani de Crăciun: balegă de cal la pachet.

Deşi aruncă 17 dolari (circa 60 de lei) pe scârboşenii, sute de clienţi le-au comandat deja, pentru a fi siguri că vor ajunge la timp la destinatar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net