Plătiţi de primărie să slăbească

Ultima actualizare:

    În oraşul american Lynwood,  cetăţenii care scapă de cele  mai multe kilograme primesc  un premiu de 3.500 de dolari
În oraşul american Lynwood, cetăţenii care scapă de cele mai multe kilograme primesc un premiu de 3.500 de dolari

Concurs de slăbit! La asta au recurs autorităţile din Lynwood, pentru a pune capăt epidemiei de obezitate din oraşul lor. Persoanele care reuşesc cel mai mult să slăbească primesc un premiu consistent.

Tot mai mulţi oameni graşi care se îmbolnăvesc şi statul trebuie să-i întreţină ca pensionari pe caz de boală! Ca să stopeze această situaţie care a apărut în ultima vreme în oraşul californian, cu 70.000 de locuitori, primăria a decis să lanseze un concurs de slăbit. Cetăţenii care reuşesc să scape de cele mai multe kilograme în 12 săptămâni primesc un premiu de 3.500 $ (circa 14.700 de lei). Concursul “Bani pentru grăsani” e finanţat din contribuţiile participanţilor. Pentru a se înscrie, concurenţii trebuie să plătească o taxă de 25 $ (circa 105 lei) şi o amendă de 2 $ (circa 8,4 lei) pentru fiecare kilogram în plus după începerea concursului. Asta în caz că aceştia se îngraşă, în loc să slăbească.

Concurenţii sunt împărţiţi în grupe de către 4 persoane. Pe toată perioada concursului li se oferă cursuri despre cum să slăbeşti, mâncarea sănătoasă, gătit şi exerciţii fizice. La scurt timp de la anunţarea concursului, numeroşi locuitori au dat năvală să se înscrie. Autorităţile spun că se obţin rezultate mult mai bune prin “mituirea” graşilor să slăbească, decât să mai facă propagandă împotriva consumului de dulciuri şi băuturi acidulate. “Este de mare ajutor. Pe lângă faptul că te ajută să scapi de kilogramele care te îmbolnăvesc, îţi mai dau şi bani”, a spus Eliberto Chavez, un participant de 41 de ani, care cântăreşte 151 de kilograme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net