Plătit să fie sac de box pentru stresați. Câți bani primește pentru 15 minute în care se lasă lovit

Ultima actualizare:

    Hasan Riza Gunay se lasă bătut  de clientele lui pentru a le ajuta  să scape de blocajele emoţionaleFoto: GettyImages
Hasan Riza Gunay se lasă bătut de clientele lui pentru a le ajuta să scape de blocajele emoţionaleFoto: GettyImages

Hasan Riza Gunay în vârstă de 43 de ani este o binecuvântare pentru persoanele stresate din ţara lui. Bărbatul a devenit ”sac de bătaie” contra cost încă din 2010 după ce a fost inspirat de filmul turcesc ”Sark Bulbulu”, în regia lui Kemal Sunal.

El a realizat atunci că unii oameni fac faţă cu brio stresului făcând exerciţii fizice, meditând sau dormind corespunzător, însă peste 40% dintre bolnavii de stres nu reuşesc să scape de problemă. Aşa că s-a oferit să îi ajute să-şi descarce nervii: încasează 10$ pentru 15 minute în care este lovit din toate părţile cu furie. De la izbucnirea pandemiei de COVID-19, când populaţia de 85,65 milioane a Turciei a trebuit să lucreze de acasă şi să intre în repetate rânduri în izolare, Hasan Riza Gunay susţine că nu mai face faţă cererilor venite din toate părţile.

”Majoritatea clienţilor mei suferă de depresie sau atacuri de panică şi sunt depăşiţi de sarcinile zilnice. Sunt extrem de ocupat în ultima vreme, dar visul meu este să antrenez o echipă de «antrenori anti-stres» care să facă ce fac eu”, a declarat turcul.

Hasan Riza Gunay: ”Majoritatea clienților mei sunt femei”

La nivel naţional au fost înregistrate 9,02 milioane de infectări şi 79.000 de decese din cauza pandemiei de COVID-19 şi nivelul de stres a atins cote alarmante. ”Majoritatea clienţilor mei sunt de sex feminin (70%) şi pe lângă şedinţa de bătaie le ofer şi o dietă alimentară adecvată pentru a depăşi criza prin care trec”, a declarat Hasan Riza Gunay. Bărbatul poartă echipament de protecţie în timpul cotonogelii şi foloseşte de multe ori poza persoanei pe care clienta lui o urăşte pentru a o ajuta să treacă peste blocajul emoţional produs de aceasta. ”Nu am ajuns niciodată la spital pentru că loviturile încasate au forţa unor adolescenţi de 12-14 ani”, a mai spus Hasan Riza Gunay.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net