Un peruan îi calcă pe urme lui Kurt Cobain - VIDEO

Ultima actualizare:

Cântăreaţa Maricarmen Marin, producătorul Ricardo Moran şi actorul Fernando Armas au avut de ce să fie uimiţi: chitaristul din faţa celor trei membri ai juriului era o copie aproape fidelă a celebrului solist al trupei Nirvana. Până şi pletele concurentului de la „Yo Soy" aminteau de cele ale regretatului muzician trecut în eternitate în 1994.

Ramiro a început timid, iar din cauza emoţiilor nu a nimerit perfect tonalitatea vocii lui Kurt Cobain pe piesa „Come As You Are". Însă, pe măsură ce piesele se succedau, el a prins tot mai mult curaj, astfel că „Rape Me" i-a ieşit destul de bine, iar refrenul electrizant al celebrei „Smells Like Teen Spirit" a fost numai bun pentru a încheia un minirecital care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

„Eşti Kurt Cobain", a dat verdictul unul dintre membrii juriului, rostind formula care i-a confirmat lui Ramiro că merge mai departe. „Eşti cel mai bun participant pe care l-am avut", l-a complimentat un altul pe fanul Nirvana. Acesta din urmă a dezvăluit şi micul său secret: face muzică din adolescenţă, iar cei zece ani de experienţă şi-au spus cuvântul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net