Omul-stup a stat cu 45 de kilograme de albine pe el

Ultima actualizare:

    Albinele l-au  acoperit  în strat  gros din  cap până  în picioare (FOTOGRAFII: REUTERS / AFP)
Albinele l-au acoperit în strat gros din cap până în picioare (FOTOGRAFII: REUTERS / AFP)

Incredibil! She Ping s-a acoperit complet cu un strat de albine ce cântărea peste 45 de kilograme. El a stabilit un nou record mondial pentru cel mai gros costum de albine, "îmbrăcându-se" cu 460.000 albine.

Fermierul She Ping, de 34 de ani, din provincia Chong­­qing, sud-vestul Chinei, a bătut recent propriul său record, din aprilie 2012, când s-a "îmbrăcat" cu 330.000 de albine. El s-a încumetat din nou să-şi rişte viaţa, pentru a dovedi clienţilor că produce miere adevărată.

Timp de 40 de minute, Ping a stat încremenit în picioare, în timp ce albinele din 28 de stupi s-au adunat pe trupul său, inclusiv pe ochi, pe gură, urechi şi nas, într-un strat gros ce depăşea greutatea de 45 de kilograme. Soţia şi cinci colegi crescători de albine l-au ajutat să-şi îndeplinească scopul, urmărind ce se întâmplă de la 20 de metri. Ping a folosit reginele albinelor ca momeală, aşezate sub bărbie.

She Ping a făcut experimentul în grădina lui cu stupi

simeon stalpnicul png

Bărbatul a stat neclintit când insectele i-au acoperit ochii, buzele şi nasul

simeon stalpnicul png

"Am făcut pentru prima oară o astfel de experienţă pe când aveam 22 de ani, ca distracţie şi curiozitate", a povestit fermierul, potrivit "The Guardian". Ping s-a ales cu vreo 20 de înţepături, dar experimentul i-a reuşit.

China este unul dintre cei mai mari producători de miere din lume, dar exporturile sale au fost interzise în unele ţări din cauza contrafacerilor. Nu e de mirare că She Ping a recurs la o astfel de încercare periculoasă ca să arate că e cu adevărat crescător de albine.

Click! spune

Printr-o înţepătură de albină e introdus în corpul uman între 0,1-0,2 mg venin, ceea ce nu reprezintă un pericol mortalUn om e ucis dacă suferă cel puţin 500 înţepături de albină simultane, dar alergicii pot muri şi dintr-o singură înţepăturăVeninul de albină are multe calităţi terapeutice împotriva reumatismului, artritei, arteritei, aterosclerozeiApicultorii sunt renumiţi pentru longevitate datorită înţepăturilor de albine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net