FOTO Omul fără faţă s-a însurat cu femeia fără piele

Ultima actualizare:
Omul fără faţă s-a însurat
Omul fără faţă s-a însurat

În sfârşit, a răsărit soarele şi pentru el! Dallas Wiens, care a rămas fără faţă în urma unui accident îngrozitor, s-a însurat. Primul om căruia i s-a făcut un transplant total de faţă are o soţie la fel de încercată de soartă.

Cazul americanului Dallas Wiens, de 27 de ani, a şocat lumea după nenorocirea care l-a lovit în 2008, când a atins cu capul, din greşeală, firele de înaltă tensiune. Accidentul s-a petrecut în timp ce zugrăvea Biserica Baptistă Ridglea din Fort Worth, unde sâmbătă a avut loc cununia lui cu Jamie Nash, de 29 de ani.

2008- Dallas Wiens şi fetiţa lui, Scarlette, înainte de accident. 2010- Înainte de transplant, la prima apariţie publică după accident. 2011- Prima apariţie în public după transplant

Omul fără faţă s-a însurat
Omul fără faţă s-a însurat

Mireasa a suferit şi ea un teribil accident de circulaţie, în 2010, în urma căruia a suferit arsuri pe 70% din corp. S-au cunoscut la şedinţe de terapie în grup. "Sunt ochii lui Dallas, iar el e stăpânul inimii mele. Dragostea noastră e profundă şi puternică. Dumnezeu ne-a adus alături. Eu pot să fac lucruri pe care el un poate să le facă şi invers", spune Jamie.

200 de invitaţi au participat la fericitul eveniment. Printre aceştia s-a numărat şi Scarlette, fetiţa de 5 ani a lui Wiens, care îl iubeşte la nebunie. Chiar dacă are faţa unui mort, după transplantul total de faţă, fiica zice că nu vede că tatăl ei s-a schimbat vreodată.

simeon stalpnicul png

Bărbatul spune că cel mai minunat moment din viaţa lui a fost când nervii feţei au început din nou să funcţioneze şi a simţit sărutul micuţei. Atât Wiens, cât şi Nash sunt la a doua căsătorie. Ea este mama a doi copii, Samantha, de 10 ani, şi Lucas, de 6 ani.

Click!spune

Jamie Nash a suferit un acident de circulaţie în Ennis, Texas. Maşina în care se afla a luat foc, flăcările pârjolindu-i pielea de pe picioare, spate şi mâini, oasele braţelor şi tendonul lui Achile. A stat în comă indusă zece săptămâni şi a fost supusă la 20 de intervenţii chirurgicale.

Dallas Wines a rămas orb după ce i-au fost carbonizaţi ochii, nasul, buzele şi pielea de pe faţă, în urma accidentului. A fost 90 de zile în comă şi a suferit 22 de operaţii înainte de a i se face transplantul total în martie 2011. I s-au transplantat nervi şi muşchi ca să simtă şi să-şi mişte faţa.

(Foto: Reuters)


    Omul fără faţă s-a însurat
Omul fără faţă s-a însurat

    Omul fără faţă s-a însurat
Omul fără faţă s-a însurat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net