A născut sub pomul de Crăciun, ajutată de soţ

Ryan Jones şi logodnica sa, Elin Davies-Russell, împodobeau bradul pentru sărbători atunci când femeia a simţit că este pe punctul de a naşte.

Cum timpul era mult prea scurt pentru ca o ambulanţă să ajungă până la ei acasă, în Lampeter, Ţara Galilor, Ryan a preferat să joace el însuşi rolul de moaşă. A sunat la numărul pentru urgenţe şi, cu ajutorul unui operator, şi-a ajutat iubita să aducă pe lume cea de-a doua fetiţă a cuplului. Pe lângă prenumele Khloe, deja stabilit, cei doi au stabilit să o boteze şi Seren, cuvânt galez însemnând „stea", cu trimitere la ornamentul din vârful bradului.

„Am fost chiar în acea zi la spital, şi existau semnale că Elin va naşte curând. Dar ni s-a spus să mergem liniştiţi acasă, deoarece medicii nu cred că evenimentul se va petrece atât de repede. La doar zece minute după ce am sosit acasă, ea mi-a spus că e pe punctul de a o aduce pe lume pe fiica noastră", a declarat bărbatul, citat de The Sun.

Naşterea nu a fost lipsită de probleme, mai ales că, iniţial, Ryan nu vedea capul copilului. Dar, cu ajutorul operatorului de la linia pentru urgenţe, s-a descurcat: „Am spus tot ce mi-au făcut. Mă bucur că totul a decurs bine, până la urmă. A fost ceva deosebit, mai ales că Elin a născut-o pe Khloe chiar sub pomul de Crăciun. Şi nu mulţi copii se pot lăuda cu asta", a povestit el.