A murit compozitorul hitului "Can't Take My Eyes Off You"

Ultima actualizare:

    A murit compozitorul Bob CreweCaptură Youtube
A murit compozitorul Bob CreweCaptură Youtube

Compozitorul Bob Crewe, coautor al unor hituri precum "Can't Take My Eyes Off You" şi "Walk Like a Man" a murit la vârsta de 83 de ani, potrivit declaraţiilor făcute, sâmbătă, de fratele acestuia.

Crewe a murit joi, la un azil de bătrâni din Scarborough, Maine (SUA), în urma unor complicaţii apărute după ce a suferit o căzătură în 2010. Anunţul a fost făcut de fratele şi fostul său partener de afaceri, Dan Crewe. "El a avut o carieră minunată şi îmi pare rău că a murit, dar sunt bucuros că a scăpat de disconfort", a declarat Crewe. "Nu mai era capabil să funcţioneze şi, pentru un tip atât de creativ, nu a fost o viaţă simplă", a mai adăugat acesta.

Bob Crewe, care a crescut în Belleville, New Jersey, a început să compună muzică la modul profesionist în anii 1950, când a renunţat la Parsons School of Design din New York, unde studia pentru a deveni arhitect. Era deja un cunoscut compozitor şi avea succes în calitate de cântăreţ pop când a întâlnit grupul vocal care urma urma să devină Four Seasons şi i-a produs primul hit, în 1962, "Sherry". Cel mai mare succes al său l-a avut cu melodia "Can't Take My Eyes Off You", din 1967, care s-a bucurat de numeroase coveruri şi a fost folosită în filme precum "Jurnalul lui Bridget Jones" şi "Vânătorul de cerbi". Crewe a compus cele mai multe dintre melodiile sale între anii 1950 şi 1970 şi a reapărut, recent, în faţa publicului, prin intermediul musicalului de Broadway "Jersey Boys.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net