Monstrul care şi-a ucis familia: "Nu îi las să-i îngroape în România!"

Ultima actualizare:
Florin Balan
Florin Balan

Nu îi ajunge câtă durere le-a provocat! După ce le-a omorât cu bestialitate fiica şi nepoţeii, acum le mai dă o lovitură! Aflat în spatele gratiilor, în Franţa, Florin Balan (38 de ani) nu le permite rudelor din Oradea să îşi aducă morţii acasă, în România.

În urmă cu câteva zile, sora Tinei făcea apel la români să îi ajute cu bani, pentru a-şi putea aduce acasă, în sicrie, persoanele dragi. Oamenii erau disperaţi că nu aveau cei 6.000 de euro necesari. Credeau că acesta era singurul lor obstacol, dar s-au înşelat. Gyöngyi Keri a mai primit o veste devastatoare. Chiar dacă face rost de bani, trupurile Tinei şi ale micuţilor ei de un şi jumătate, respectiv 5 ani, nu pot părăsi Franţa. Ucigaşul se opune!

“Ni s-a spus de la Poliţia franceză că nu putem să o ducem pe sora mea şi pe copii acasă, pentru că Florin Balan nu-şi dă acordul. Aşa ceva este strigător la cer! După ce i-a omorât, să mai aibă şi dreptul să decidă lucrurile astea?!”, a spus îndurerată Gyöngyi Keri, pentru ebihoreanul.ro. Oamenii sunt disperaţi şi vor să apeleze la instanţele din Franţa ca să-şi poată jeli morţii acasă. 

Înainte să le taie gâturile, i-a bătut cu bestialitate


    Florin Balan
Florin Balan

19 iulie 2014. Românul Florin Balan şi-a ucis întreaga familie în apartamentul lor de la periferia Parisului, unde se mutaseră de doi ani. Imaginile de la locul crimelor i-au îngrozit pe anchetatori. Tina, soţia însărcinată în şapte luni, era plină de vânătăi şi avea răni adânci de cuţit în piept şi în gât. Cei doi copilaşi aveau şi ei trupurile învineţite de la lovituri şi au sfârşit cu gâturile tăiate. Antoine, băiatul cel mare, a fost bătut până când i s-a rupt maxilarul. Florin Balan s-a predat după trei zile şi a ajuns în arest, în Franţa. Nu a spus de ce a comis nenorocirile, dar anchetatorii au aflat că era împătimit al jocurilor de noroc şi că avea datorii foarte mari la cămătari. 

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net