Melanie Trump, „prima doamnă” străină din istoria președinției SUA

Ultima actualizare:

    Melanie Trump a străbătut un drum lung din Slovenia până la Casa Albă, dar povestea ei de succes ar putea încuraja tânăra generație să creadă în povești cu Ilene Cosânzene și Feți Frumoșifoto: GettyImages
Melanie Trump a străbătut un drum lung din Slovenia până la Casa Albă, dar povestea ei de succes ar putea încuraja tânăra generație să creadă în povești cu Ilene Cosânzene și Feți Frumoșifoto: GettyImages

În istoria biseculară a celei mai râvnite președinții din lume, cea a Statelor Unite (1789 – 2016), va fi pentru prima dată când „prima-doamnă” a țării nu va fi o americancă get-beget.

Fiindcă Melanie Trump, soția celui de-al 45-lea președinte american, e născută acum 46 de ani în Slovenia, la Sevnica, un mic orășel din Slovenia, dintr-un tată mecanic-auto și o mamă creator de modă. Tocmai de aceea n-ar trebui să ne mirăm prea tare dacă aflăm că Melanie a început să cocheteze cu lumea modei încă de pe la 15 – 16 ani.

La 18 ani intra oficial, la Milano, pe ușa principală a Lumii modei

La 18 ani dădea lovitura și semna un contract important cu o agenție milaneză. Opt ani mai târziu, în 1996, decidea că Europa nu-i mai poate oferi mari surprize și se muta la New-York. Conform propriilor declarații, Melanie Knauss, viitoare Trump, are o diplomă în desen și arhitectură, dar ori de câte ori deschide gura, așa cum a fost cazul și în recenta campanie prezidențială, cei mai mulți dintre auditori încep repede să caște.

În iulie 2016 a rostit în cadrul Convenției republicane în care urma ca soțul ei să fie desemnat oficial reprezentantul partidului la următoarele alegeri, așteptatul discurs al partenerului de viață al viitorului candidat la funcția supremă în stat. A existat multă emoție în discursul cu pricina, ba chiar ziariștii s-au declarat surprinși de noua față a Melaniei Trump. Minunea a ținut puțin, până când s-a descoperit că mare parte din discurs fusese copiat din intervenția pe care actuala primă doamnă a SUA, Michelle Obama, o rostise la adresa soțului ei, Barack Obama, în 2008, cu puțin înainte de alegerile prezidențiale din același an. Echipa de campanie a Trump a recunoscut greșeala, ba chiar au existat și ceva demisii, dar lumea a dat repede uitării un episod care părea, în mod ciudat, că încurcă pe toată lumea.  

E doar a treia soție a lui Donald Trump 

Melanie și-a întâlnit pentru prima dată viitorul soț în 1998, cu ocazia unei „Săptămâni a Modei” organizată la New York. În 2005 devenea oficial cea de a treia soție a miliardarului american. Ironia sorții face ca printre invitații prezenți la nunta de basm să fie inclusiv cuplul Bill și Hillary Clinton. La vremea aceea, Trump se număra printre cotizanții fermi ai Fundației Clinton.

Printre secretele ei bine ascunse mult timp ale viitoarei prime doamne s-a numărat și faptul că are un frate vitreg, Denis, 50 de ani, care trăiește într-un orășel minier din Slovenia, la circa o oră depărtare de mers cu mașina de capitala țării, Ljubljana. Dar ceea ce este cel mai interesant în ceea ce o privește e că Melanie nu are nimic de ascuns americanilor. Și nu numai lor. Grație internetului Melanie Trump poată fi azi admirată în toată splendoarea ei fizică. Fiindcă în anii '90 Melanie a realizat  pentru revista „Max” o ședință foto în care apărea nud, alături de o altă colegă de scenă.

Fotografiile au fost retipărite în această vară de presa centrală americană, la circa două decenii după realizarea lor. Nimeni nu a avut nimic de comentat, cu excepția celui de-al 45 președinte american care a spus sec „că nimeni nu trebuie să se scandalizeze întrucât Melanie a fost unul dintre fotomodelele de mare succes ale planetei”.

Una peste alta, din 20 ianuarie 2017, Melanie și băiatul ei de nouă ani, Barron, își vor soțul și tatăl în noua lor reședință, Casa Albă de la Washington, D.C. Vor urma patru ani plini de imprevizibil pentru moda, de astă-dată politică, a mapamondului.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net