Iată cum scapi dacă ne atacă extratereştrii!

Ultima actualizare:

    Scenă din filmul  "Războiul Lumilor"  (2009)-(Foto: Reuters)
Scenă din filmul "Războiul Lumilor" (2009)-(Foto: Reuters)

Peste 12 zile, adică la 21 decembrie 2012, vine sfârşitul lumii, după cum au prezis vechii mayaşi. Unul dintre scenariile apocaliptice este acela în care planeta va fi invadată de civilizaţii extraterestre, ca în filmele “Predator” (1987) şi “Alien” (1979). Cum în SUA ideea că lumea se sfârşeşte conform prezicerilor mayaşe a aprins milioane de minţi, mai mulţi experţi americani au creat un manual de supravieţuire în caz de atac venit din cosmos. Uite ce trebuie să faci.

Fă-ţi provizii!

Toată lumea va intra în panică în momentul atacului, aşa că e bine să fii pregătit din timp. E nevoie de alimente care să nu se strice repede. Cele mai indicate sunt conservele şi apa. După primele zile ale atacului, vei face rost de provizii de la oamenii ucişi.

Este foarte important ca tu, familia ta şi prietenii apropiaţi să fiţi împreună. Astfel, moralul îţi va fi ridicat şi, dacă veţi muri, măcar veţi fi împreună. Gândeşte-te că dacă întreaga omenire e distrusă, tu va trebui să perpetuezi specia.

Fă rost de arme!

Obţine un permis de port-armă, cumpără un pistol sau o puşcă şi cât de multă muniţie poţi. Cuţitele de bucătărie, de vânătoare, cocktail-urile Molotov şi chiar spray-urile din casă pot fi arme foarte eficiente, dacă extratereştrii au forme fizice şi nu sunt entităţi energetice.

Găseşte-ţi o maşină!

Un mijloc de transport e vital în cazul unei invazii. În situaţii limită poţi fura o maşină. Acoperă-i geamurile cu plăci de oţel şi asigură-te că ai suficient combustibil. Atenţie! E bine să fie mare, puternică, să consume puţin, să fie sigură şi musai 4X4.

Atacurile vin din altă galaxie

Atacurile  vin din altă  galaxie
Atacurile vin din altă galaxie

Găseşte-ţi un adăpost!

Vei avea nevoie de un loc în care să te retragi pe perioada nopţii: un loc fără ferestre, cu pereţi înalţi şi groşi şi care să îţi ofere posibilitatea de a te apăra. Cele mai indicate alegeri ar fi spitalele, fabricile părăsite sau clădirile poliţiei, decoruri ideale pentru o luptă de gherilă.

În momentul în care situaţia se va complica şi nu vei mai putea rămâne în ascunzătoarea ta, va trebui să ai planificată o rută de evadare. O barcă sau un avion îţi vor uşura fuga, atunci când extratereştrii se vor apropia primejdios de mult de tine şi de ai tăi.

Ce au prezis mayaşii

„Regele neînvins Yuknoom Yich’aak K’ahk’ al Calakmulului (n.r. Mexic actual) se va întoarce pe Pământ la sfârşitul celui de al 13-lea katun. Venirea lui va însemna Sfârşitul întregii lumi căci va aduce furtuni, vijelii năprasnice şi Soare Negru de foc”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net