Kate Middleton, "în război cu Regina" din cauză că și-a arătat fundul în public?

Ultima actualizare:

    Revista „Life & Style” face dezvăluirile incendiare
Revista „Life & Style” face dezvăluirile incendiare

Revista „Life & Style” aruncă “bomba”! Soţia prinţului William, Kate Middleton, nu ar fi simpatizată de Regina Elizabeta a II-a. Ducesa de Cambridge ar fi îndurat “luni de reproşuri legate de părinţii ei, cheltuieli peste măsură şi expuneri ale trupului din greşeală în public”.

Potrivit „Life & Style”, Regina “ar ataca-o necruţător” pe Kate Middleton. “Acum, Kate s-a săturat şi pleacă de la palat”, spune o sursă citată de publicaţie, care decalară că “Middleton este în război cu Regina”. Regina ar urî-o pe Kate fiindcă seamănă prea mult cu defuncta prinţesă Diana. Elizabeta a II-a ar fi deranjată de originea ei simplă şi de garderoba sa “săracă”.

Revista nu aduce însă nici o dovadă serioasă. Sunt numai speculaţii. Palatul a spus chiar, în exclusivitate pentru “Gossip Cop”, că nu este nimic adevărat în povestea expusă de „Life & Style”.

Kate Middleton (32 de ani) s-a căsătorit cu prinţul William (32 de ani) la 29 aprilie 2011. Ei au un băieţel, micul prinţ George, care la 22 iulie va împlini 1 anişor. În urmă cu o lună, Kate a fost protagonista unui incident în care și-a expus fundul din greșeală, în bătaia vântului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net