Îşi duce copiii cu tancul la şcoală!

Ultima actualizare:

    Ashley şi Danny spun că le e mai  mare dragul să meargă la şcoală  cu maşina de războifoto: Photoland/Caters
Ashley şi Danny spun că le e mai mare dragul să meargă la şcoală cu maşina de războifoto: Photoland/Caters

Aşa se mai merge la şcoală! Britanicul Nick Mead îşi duce zilnic copiii la cursuri cu un tanc de 17 tone. Puştii îşi fac intrarea în glorie pentru că tati îi plimbă cu cel mai fain tanc din colecţia de 2 milioane £.

Indiferent de vreme, fie că plouă, e soare sau ninge, Nick Mead (53 de ani) din Helmdon, Northamptonshire,  îşi duce copiii la şcoală cu tancul. Cei doi fii, Ashley, de 13 ani, şi Danny, de 16 ani, sunt mândri că tăticul lor îi duce cu un vehicul cum nu prea vezi pe şosele. Când pornesc de acasă, toată lumea întoarce capul şi îi priveşte lung în drumul lor spre şcoală. Mulţi se roagă să-şi facă o fotografie cu “monstrul”, care este privit drept atracţie turistică, însă Nick Mead nu se opreşte din drum pentru că “misiunea lui specială” e să ajungă la timp la şcoală.

“Îmbarcarea” se  face prin spate
“Îmbarcarea” se face prin spate

În Marea Britanie, e permisă deplasarea cu tancul pe drumurile publice, cu condiţia să aibă dezactivate armele şi posesorul să deţină permis special de conducere de categoria H. De asemenea, nu e nevoie de asigurare, dacă tancul are o vechime mai mare de 25 de ani. Nick Mead are o colecţie impresionantă de 120 de vehicule militare, între care se află 52 de tancuri şi restul transportoare blindate, în valoare de două milioane de lire sterline (circa 11,4 milioane de lei).

El a înfiinţat şi o companie, numită Tanks A Lot Ltd, prin care îşi pune la dispoziţie “monştrii” militari, contra cost, pentru nunţi, înmormântări, petreceri şi filmări. Unul dintre tancurile sale poate fi admirat în pelicula “The Expendables 3”. Mead şi-a cumpărat primul tanc, un FV 433 Abbot, cu 1.750 de lire sterline (9.950 de lei), în urmă cu 20 de ani.

Admiră decorul  în drum spre şcoală
Admiră decorul în drum spre şcoală
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net