"Îngerul morţii" se poza cu victimele

Ultima actualizare:

    Cea mai mare criminală în serie din istorie, asistentă, a ucis 93 de pacienţi
Cea mai mare criminală în serie din istorie, asistentă, a ucis 93 de pacienţi

Demon cu chip angelic! Daniela Poggiali se poza râzând lângă pacienţii pe care îi omora. Aşa a fost descoperită cea mai mare criminală asistentă, anchetată în Italia pentru moartea a 93 de oameni.

Asistenta Daniela Poggiali, în vârstă de 42 de ani, a şocat întreaga lume când au ieşit la iveală pozele pe care şi le-a făcut, în urmă cu câteva luni, în timp ce râdea lângă cadavrul unei femei. A fost arestată în octombrie, sub acuzaţia că a ucis 38 de pacienţi, şi recent, anchetatorii au descoperit că pe tura ei au murit suspect 93 de oameni, între 2012-2014.

Pozele ei lângă cadavre au îngrozit lumea
Pozele ei lângă cadavre au îngrozit lumea

Astfel, asistenta din spitalul Umbero I din Lugo intră în cartea neagră a istoriei drept asistenta cea mai mare criminală în serie. Anchetatorii spun că ea omora din plăcere, făcând victimelor injecţii letale cu clorură de potasiu. Când era în tură, le dădea pacienţilor somnifere să doarmă tot timpul sau laxative puternice ca să moară pe tura următoare.

simeon stalpnicul png

Într-o singură tură, a ei, au fost descoperite 3 decese suspecte. Fura lucruri şi bani ale pacienţilor pe care îi lichida “pentru că o supărau”. Femeia, care lucra în spitale de 17 ani, suferă de “complexul” Dumnezeu, tulburare psihică din cauza căreia o persoană e convinsă că tot ceea ce face e perfect corect, că deţine adevărul suprem şi toţi ceilalţi oameni îi sunt inferiori. În timp ce se află în detenţie, Poggiali râde tot timpul şi a fost asaltată de cereri în căsătorie de la admiratori. Însă ea riscă să rămână întreaga viaţă după gratii, dacă va fi găsită vinovată de toate crimele de care este acuzată.

Până acum, cel mai mare criminal în serie era Charles Cullen

Asistentul Charles Cullen, de 54 de ani, a recunoscut în 2006 că a ucis 40 pacienţi în SUA. El era până acum considerat cel mai mare criminal în serie din istorie de profesie asistent. Cullen le făcea pacienţilor injecţii în venă cu doze letale. El a săvârşit crimele în 16 ani de activitate. 


    Foto: AP
Foto: AP

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net