Nu vă vine să credeţi ce delicatese de Paşte se pregătesc în Nicaragua

Ultima actualizare:

O specialitate foarte apreciată pe mesele de sărbătoare este Pinolul de iguană, pe bază de porumb, legume, carne şi ouă din această reptilă. „Este foarte gustos", spune Manuel Zamora, care a cumpărat iguane de la Piaţa Orientală, o piaţă populară din nordul capitalei, Managua. „Îmi place gustul iguanei, ouăle ei sunt foarte bune", întăreşete Pedro Espinoza, care trăieşte în Costa Rica.

Pentru creşterea viriltăţii şi hrănirea creierului restaurantele locale propun supă afrodisacă „Levanta Muerto", care „trezeşte morţii". Aceasta este preparată din carne de garrobo, o reptilă care seamănă cu iguana.

Şi carnea de tatu e consumată, în ciuda avertismentelor experţilor că ar putea să fie purtătoarea unei bacterii de lepră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net