I-a tăiat gâtul iubitei din România şi a aruncat-o în faţa poliţiştilor

Ultima actualizare:

    După crimă, cu cuţitul în mână, asasinul s-a urcat pe balconul apartamentului din AnversFoto: gva.be/ Facebook
După crimă, cu cuţitul în mână, asasinul s-a urcat pe balconul apartamentului din AnversFoto: gva.be/ Facebook

Belgia se află în stare de şoc, după ce, săptămâna trecută, un român şi-a omorât iubita în oraşul Anvers. Plecată la muncă, Dorina Ştef (37 de ani), din Bihor, a fost ucisă de fostul iubit, Zetocha Ludovic (38 de ani), tot bihorean, care i-a tăiat gâtul cu un cuţit de bucătărie.

Potrivit presei belgiene, Dorina, originară din comuna Ţeţchea, locuia cu fiul ei, dintr-o relaţie anterioară, într-un apartament situat în Graaf Van Hoornestraat, Anvers. Din fericire, în ziua crimei, fiul era plecat la bunicii din partea tatălui. Divorţată de un italian, Dorina începuse recent o relaţie cu Ludovic, din comuna Lugaş.

“S-au cunoscut în iarnă, la discoteca din Peştiş. În februarie, el s-a mutat la ea, în Belgia”, ne-a povestit Elena Ştef, sora Dorinei. Treptat, bărbatul a început s-o lovească pe Dorina, care a decis să pună capăt relaţiei. Săptămâna trecută, Zetocha a ticluit un plan minuţios, urcând la balconul apartamentului de la etajul unu, unde l-a sechestrat pe proprietar.

A doua zi, ameninţându-l cu un cuţit, l-a obligat să sune la uşa Dorinei. Femeia a deschis, moment în care Ludovic a năvălit în apartament. Disperată, ea a apucat să-i sune pe poliţiştii belgieni. Când a auzit sirenele, bărbatul i-a tăiat jugulara cu un cuţit de bucătărie şi a arucat-o pe Dorina în stradă, chiar în faţa poliţiştilor.

Criminalul s-a urcat apoi pe balconul apartamentului şi s-a tăiat la gât. Bihoreanul a ameninţat că va sări, dar trupele de elită ale poliţiei au reuşit să-l captureze. “E un diavol, un criminal care ar merita tăiat şi dat cu sare”, spune îndurerat Teodor Ştef, tatăl Dorinei. Straniu, tânăra a fost ucisă chiar când tatăl ei îşi serba ziua de naştere.

Citeşte materialul integral pe adevarul.ro.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cal pitic coada uriasa sweetie cartea recordurilor jpg
ankur jain erika hammond nunta egipt instagram jpg
vreme furtuna png
pod india wikipedia jpg
Motivul pentru care Ion Creanga era numit Popa Smantana de cei apropiati  Detalii pe care sigur nu le stiati despre scriitor 1024x609 webp
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net