FOTO A fost forţată de propria mamă să se culce cu 1.800 de bărbaţi

Ultima actualizare:
Mama fetei abuzate, Jacqueline Manning
Mama fetei abuzate, Jacqueline Manning

Fiica unei femei implicate într-un cult satanic sexual din Ţara Galilor a dezvăluit într-o carte cutremurătoare că nu îşi va putea ierta mama niciodată.

Motivul îl constituie "răul" pe care aceasta i l-a făcut în copilărie: mama şi-a forţat fiica să se culce cu 1800 de bărbaţi. Veniturile din prostituţie ar fi mers, se pare, spre biserica aparţinând cultului.

Jacqueline Manning, care făcea parte dintr-un cult satanic sexual din Ţara Galilor, şi-a forţat fiica să întreţină relaţii sexuale cu 1.800 de bărbaţi.

Fiica abuzată, Annabelle Forest, a fugit de acasă pe când avea 18 ani, la câteva luni după ce a dat naştere copilului pe care îl are cu liderul de cult, Colin Batley.

"Am fost o școlăriță de zi și un sclav sexual de noapte", spune ea. "Am ajuns atât de rău încât, la un moment dat, am încercat să îmi iau viața", a declarat cea care susţine că nu îşi va ierta mama niciodată pentru ceea ce a forţat-o să facă, potrivit dailymail.co.uk.

"Diavolul pe pragul casei", cartea de memorii a fetei abuzate
"Diavolul pe pragul casei", cartea de memorii a fetei abuzate

Annabelle avea doar șapte ani atunci când a fost inițiată într-o lume cu sex și prostituție chiar de propria mamă, chiar în casa ei din Kidwelly, Țara Galilor. Mai mult, fata a fost nevoită să privească modul în care mama ei întreţinea raporturi sexuale cu liderul cultului.

Între timp, Annabelle Forest a scris o carte de memorii, în care povesteşte cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat cu ani în urmă.

"Mama mea a fost o femeie rea și nu o voi putea ierta", a povestit Annabelle Forest în cartea ei de memorii.

Colin Batley și Jacqueline Marling au fost condamnați în anul 2011 pentru violarea mai multor copii, pe parcursul a trei decenii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net