m.click.ro

top sombra

Incredibil! Fata asta trăieşte cu jumătate de inimă

Abbie Bayes, în vârstă de 8 ani, s-a născut fără partea dreaptă a cordului din cauza unei boli rare.

Sindromul hipoplastic cardiac drept este o boală congenitală foarte rară care afectează 600 bebeluşi pe an în întreaga lume

Sindromul hipoplastic cardiac drept este o boală congenitală foarte rară care afectează 600 bebeluşi pe an în întreaga lume

E o fetiţă cu chip de înger, dar are doar o jumătate de inimă! La 8 ani, arată ca o orice copil, însă abia urcă scările. Buzele şi degetele i se învineţesc, din lipsă de oxigen, dar doreşte cu ardoare să trăiască!

Abbie Bayes s-a născut cu o boală rară, sindrom hipoplastic cardiac drept, ceea ce înseamnă că partea dreaptă a inimioarei ei nu este dezvoltată şi nu poate pompa sânge în corp. Părinţii săi, Tracy şi Pears şi Gary Bayes, din Durham, Marea Britanie, suferă cumplit când o văd cât se chinuieşte. Deşi nu se poate juca la fel ca ceilalţi copii, Abbie nu se plânge şi e hotărâtă să se agaţe de viaţă cu orice preţ.

A fost operată la vârsta de 13 sătămâni şi apoi la 4 ani, dar va trebui să fie supusă unui transplant de cord când inima ei va ceda complet. “Avem senzaţia că trăieşte un timp de împrumut şi îi facem absolut toate voile. Purtăm mereu un aparat foto cu noi ca să-i facem poze, să avem amintiri cu ea”, spune mama printre lacrimi, înspăimântată că ar putea-o pierde în orice clipă. A descoperit că micuţa e bolnăvioară pe când avea 3 luni, auzind un sunet ciudat la inima sa.


Click spune

Sindromul hipoplastic cardiac drept este o boală congenitală foarte rară care afectează 600 bebeluşi pe an în întreaga lume. Mulţi dintre aceştia mor la scurt timp după naştere, fiindcă partea dreaptă a inimii nu este dezvoltată şi nu poate pompa sânge încărcat cu oxigen în corp.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Sexy sport
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down