Femeia asta moare dacă nu trage la trăsură precum caii

Ultima actualizare:

    Îşi pune copite şi zăbală în tot timpul liber
Îşi pune copite şi zăbală în tot timpul liber

Mare e grădina lui Dumnezeu! Leanne Shyanne, o femeie de 40 de ani din Gold Coast, estul Australiei, susţine că nu poate trăi dacă nu se comportă ca un cal. Cel mai bine se simte când trage la trăsură!

La prima vedere, Leanne Shyanne pare o femeie ca oricare, serioasă, de profesie designer. Numai că, această femeie are nişte obiceiuri cu totul neobişnuite, pe care nici nu se sinchiseşte să le ascundă. Cum termină orele de lucru, îşi pune copite şi o mască de cal şi se comportă pe cât posibil ca un astfel de animal. Femeia spune că numai în postură de cal se simte bine.

Şi-a făcut rost de o şa şi de o trăsură pe care este înnebunită să o tragă. Găseşte cu uşurinţă doritori să-i plimbe. Şi-a construit şi un grajd în care îi place să stea mai mult decât în casă. Toate weekend-urile şi le petrece comportându-se precum un cal cu numele Shyanne.

Şi-a confecţionat o mască foarte asemănătoare cu capul de cal
Şi-a confecţionat o mască foarte asemănătoare cu capul de cal

“Deşi pentru unii poate să pară ciudat, nu fac asta ca distracţie, ci pentru că numai aşa mă simt bine. Doar când îmi pun masca şi copitele de cal devin cu adevărat liberă”, a povestit australianca, mărturisind că nu are de gând să-şi schimbe vreodată viaţa.

A cheltuit 16.000 $ să se transforme în cal

“Sunt o persoană timidă şi nu am găsit altă metodă să scap de complexele pe care mi le produce felul meu de a fi. Nici medicii pe care i-am consultat nu au ştiut să-mi explice de ce nu pot trăi dacă nu mă transform în cal”, adaugă ea. Leanne iubeşte caii din copilărie şi a început să se deghizeze în cal după ce a terminat facultatea şi a făcut mai mulţi bani din cariera de designer. Ea se plânge că hobby-ul ei de a se transforma în cal este foarte costisitor. Costumaţia, grajdul, şaua şi trăsura au costat-o în jur de 16.000 de dolari (circa 56.000 de lei).

Cel mai bine se simte când trage la trăsură
Cel mai bine se simte când trage la trăsură
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net