Faceți cunoștință cu „Doamna Morții”, un sniper celebru și sexy al prezentului

Ultima actualizare:

    Joanna Palani a ales de tânără să-și pună frumusețea și pielea pe băț pentru credințele sale cele mai intimefoto: Facebook
Joanna Palani a ales de tânără să-și pună frumusețea și pielea pe băț pentru credințele sale cele mai intimefoto: Facebook

Joanna Palani, o tânără studentă daneză de origine kurdă, și-a creat o faimă cu totul specială, în ciuda tinereții și sensibilității sale. Ea este cunoscută în prezent și drept „Doamna Morții”, din pricina alegerii sale de a fi optat să lupte în Siria contra celebrei organizații teroriste, ISIS. Jihadiștii sunt atât de porniți contra Joannei, care a devenit un excelent trăgător de elită și care le-a trimis pe lumea cealaltă zeci de parteneri de luptă, încât au pus un preț important pe capul ei.

Joanna Palani, în vârstă de 23 de ani, a decis să renunțe la facultate de științe politice pentru a se alătura luptei împotriva jihadiștilor din Siria. Deși femeie, nu a pregetat să se antreneze la sânge singură, în prima linie, alături de un sniper rus care a introdus-o în lumea misterioasă a trăgătorilor de elită, o lume care părea predestinată doar reprezentanților sexului puternic.

Dar astăzi ea este forțată să se ascundă atât de jihadiști, cât și de legile din țara ei, care prevăd pedeapsa cu închisoarea, întrucât ea este văzută la rându-i drept un terorist.

Joanna pare conștientă că se află între ciocan și nicovală. Pe de o parte, amenințarea teribilă a fanaticilor ISIS, care doresc să o captureze și s-o folosească pe post de sclav sexual, pentru ca într-un târziu să-i propună „eliberarea”, venită prin intermediul convertirii la Islam, așa cum îl înțeleg jihadiștii, însă! Pe de alta, știe că dacă se întoarce în propria țară riscă să-și piardă libertatea. Și totuși, dintre cele două rele, a preferat-o pe cea din urmă!


    Johanna pregătindu-se să meargă în prima linie de luptă contra jihadiștilorfoto: Facebook
Johanna pregătindu-se să meargă în prima linie de luptă contra jihadiștilorfoto: Facebook

Ea a declarat presei internaționale că nu-și regretă opțiunile: „Am fost dispusă să renunț la viața mea și la libertatea mea pentru a opri avansarea ISIS, astfel încât toată lumea și Europa să poată trăi în siguranță. Aceasta a fost alegerea mea. Azi însă pentru alegerea mea sunt văzută drept un terorist de propria mea țară."

Joanna admite, de asemenea, că a ajuns în situația dată și pentru că a sfidat legile din țara natală, care i-au impus anul trecut că nu mai are voie să se întoarcă în Siria. Cu toate acestea, Johanna a trecut peste interdicția impusă de legislația daneză și a ales să revină pe frontul de luptă din Siria, întrucât luptele se intensificaseră din nou și a considerat că e nevoie de ea acolo.

Tânăra femeie riscă până la doi ani de pușcărie pentru alegerea ei de a lupta contra ISIS

„Am simțit, a precizat aceeași Joanna, că nu am de ales și am trecut peste interdicția impusă de a nu mă întoarce în Siria. Cu toate acestea, nu mă așteptam să pierd aproape totul doar pentru că am luptat pentru siguranța aceleiași țări care azi încearcă să-mi suprime libertatea. Sunt un lunetist. Îmi place să-mi folosesc creierul și corpul la maximum atunci când sunt în misiune. E o chemare pentru care trebuie să dai dovadă de o răbdare de fier. Trebuie să fii foarte calm, trebuie să te concentrezi la maximum dacă vrei să-ți atingi scopul.”Joanna Palani nu este daneză prin naștere. Ea a ajuns în Danemarca pe când avea trei ani, împreună cu familia sa, ca refugiată kurdă din Irak în urma războiului purtat în anii `90 de trupele coaliției mondiale conduse de americani împotriva fostului lider al țării, Saddam Hussein, și trupelor armate fidele acestuia.„Locuiesc într-una dintre cele mai bune țări din lume, dar am ajuns să nu mai am încredere în nimeni. Atunci când ți-e foame și nu ai unde să te adăpostești de frigul nopții, când devii un homeless, nu mai știi cine îți sunt prietenii și cine dușmanii”, s-a plâns ea presei străine în tentativa sa de a reveni acasă fără a fi pedepsită. Cu toate acestea, autoritățile daneze par neînduplecate, astfel că Joanna Palani riscă să stea după gratii până la doi ani pentru încălcarea interdicției de călătorie în Siria ce-i fusese adusă la cunoștință în 2015, parte a strategiei naționale de a-i împiedica pe danezi să adere la grupurile teroriste ce activează în Orientul Mijlociu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net