Ea e de 13 ani amanta lui Bill Clinton

Ultima actualizare:

    Bill ClintonFoto: Reuters
Bill ClintonFoto: Reuters

Bill Clinton e mare crai! De 13 ani, fostul preşedinte american se iubeşte cu afacerista Julie Tauber McMahon, de 54 de ani, căreia îi oferă bani, potrivit unei reviste americane.

Fostul şef de stat, în vârstă de 67 de ani, îşi ajută amanta cu bani din fundaţia familiei. Dezvăluirile au fost făcute de revista „National Enquirer”, aceeaşi care a dat în vileag identitatea femeii cu care fostul preşedinte american are o relaţie secretă de 13 ani.

Poreclită de serviciile secrete „Energizer”, Julie Tauber McMahon, de 54 de ani, are mari probleme în afaceri. Publicaţia americană a intrat în posesia unor documente, care arată că Bill Clinton îi finanţează compania de energie cu bani din fondurile fundaţiei „Clinton Global Initiative”. El i-a oferit nu mai puţin de 2 milioane de dolari (6,6 milioane de lei) ca să iasă din impas. Aparenţele familiei perfecte pe care o aveau Bill şi Hillary Clinton s-au năruit ca un castel de nisip, după ce fostul preşedinte a aflat că Chelsea nu este fiica lui. În tot acest timp, amanta ajunsese să se simtă în căminul conjugal al lui Clinton ca la ea acasă.

A avut mai multe aventuri

Bill Clinton este cunoscut drept un mare fustangiu, punându-i coarne lui Hillary (66 de ani) cu mai multe femei. Printre amantele sale se numără Gennifer Flowers, Paula Jones, Liz Hurley, Barbra Streisand şi Monika Lewinsky.

Şoc! Julie Tauber McMahon, de 54 de ani, îşi finanţează afacerile cu banii oferiţi de fostul preşedinte american
Şoc! Julie Tauber McMahon, de 54 de ani, îşi finanţează afacerile cu banii oferiţi de fostul preşedinte american

CLICK! spune:

Julie Tauber McMahon a intrat în viaţa lui Clinton în 1998. Cel care le-a făcut cunoştinţă celor doi a fost chiar tatăl femeii, milionarul Joel Tauber, unul dintre cei mai generoşi susţinători ai Partidului Democrat. Divorţată şi mamă a trei copii, Julie deţine mai multe companii în domeniul energiei.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net