Donald Trump nu va locui la Casa Albă, crede prima sa soție, Ivana

Ultima actualizare:

    Ivana și Donald Trump, pe vremea în care formau un cuplufoto: Wikipedia
Ivana și Donald Trump, pe vremea în care formau un cuplufoto: Wikipedia

Mai sunt mai bine de două luni până când Donald Trump își va începe oficial „domnia” în Statele Unite ale Americii, dar speculațiile legate de viitorul administrației republicane sunt departe de a fi secătuite.

Ultima controversă intrată în atenția opiniei publice a fost cea lansată de prima soție a celui de-al 45-lea președinte, Ivana Trump. Femeia de 67 de ani le-a împărtășit ziariștilor de la „New York Post” convingerea personală conform căreia Donald Trump nu va prefera să locuiască la Casa Albă, reședința tradițională a tuturor președinților americani începând cu. Sigur, o va folosi cu ocazia ședințelor de lucru ale guvernului sau cu alte ocazii oficiale, dar cam atât.

Ivana Trump e convinsă că fostul ei soț va prefera, ori de câte ori va putea, să rămână în penthouse-ul său din vârful Turnului Trump din New York, fapt care va îngreuna sarcina Serviciului de Pază, dar și a poliției new-york-eze care iau déjà în calcul să închidă circulația în zonă atunci când „marele șef” va reveni acasă.

Ivana Trump e aproape sigură că fostul ei partener de viață nu va fi de acord nici cu respectarea integrală a protocolului vieții șefului statului, fiindcă el nu se simte bine în locuri străine.

Lui Donald Trump nu-i place nici să călătorească prea mult

Mai mult, Ivana Trump și-a întărit afirmația prin cele întâmplate imediat după alegerile din 8 noiembrie, când Trump a preferat să călătorească de la New York la Washington la bordul propriului avion și nu cu „Air Force One”, așa cum impunea protocolul, pentru a se întâlni cu președintele în exercițiu, Barack Obama.

Ivana Trump a mai pronosticat și faptul că viitorul președinte nu va voiaja foarte mult, fiindcă îi displace acest lucru. „E ca un vin franțuzesc bun care o dată pus în pahar nu suportă mai deloc mișcarea”, a argumentat ea.

La zece zile de la alegerea următorului președinte american nu există aproape deloc certitudini legate de viitorul administrației republicane, ceea ce va face cu siguranță deliciul presei, dar le va da apă la moară și celor peste 61 de milioane de americani care au preferat să nu-l voteze pe multimiliardul Donald Trump.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net