Dacă zic "Miorlau!" fac mai mulţi bani ca tine

Ultima actualizare:

    Bronte, fotomodel felin. Tarif: 5.512 lei pe zi
Bronte, fotomodel felin. Tarif: 5.512 lei pe zi

Nu se lasă filmate sau fotografiate dacă nu le plăteşti! Nu ştiu să vorbească, dar sunt vedete internaţionale şi toată lumea le iubeşte. De-aia câştigă într-o zi 1.000 de lire sterline (5.512 lei).

Animăluţele acestea sunt născute sub o stea norocoasă. Mulţi le invidiază pentru succesul de care se bucură şi lejeritatea cu care fac o mulţime de bani. De exemplu, Bronte e o mâţă care locuieşte în Rugby, Marea Britanie şi care a devenit celebră după ce a apărut în reclama pentru Tallulah Couture, firmă engleză care vinde accesorii pentru pisici. Bronte nu se dă jos din pat dacă nu o plăteşti cu 1.000 de lire sterline (5.512 lei). Spud este un ciobănesc englezesc pletos şi leneş. Are zece ani şi cântăreşte aproape 60 de kilograme. Asta nu îl împiedică să câştige din reclame la mâncare pentru căţei minimum 500 de lire sterline (2.756 lei) pe zi.

Ivor are 10 ani şi e un veteran în televiziune. Experienţa îşi spune cuvântul şi încasează într-o zi de filmări 350 de lire sterline (1.930 lei). El a turnat mai demult o reclamă pentru Volkswagen. Gnasher se gândeşte să se retragă din industrie. A împlinit recent opt săptămâni şi nu mai poate juca în reclame pentru hârtie igienică. Nu-i o problemă însă, până acum era plătit cu 750 de lire sterline (4.134 lei) pe zi. Dodger este cel mai talentat terrier din televiziunea britanică. Pentru asta e plătit cu 400 de lire sterline (2.205 lei) pe zi şi apare într-o emisiune de animăluţe. La sfârşitul anului aceste vedete strâng în conturi peste 300.000 de lire sterline (1,7 milioane de lei).

Mâţa morocănoasă are o avere de 108 milioane $

Cea mai bogată pisică din lume e fără îndoială Grumpy Cat (n.r. Mâţa morocănoasă), care s-a născut la 4 aprilie 2012, în Morristown, Arizona. După ce a făcut senzaţie pe Internet, ea a reuşit să producă nu mai puţin de 108 milioane de dolari în doar doi anişori de viaţă. Are 60 de milioane de admiratori şi se laudă cu propria ei colecţie de modă.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net