Ai da 25 de lei pentru un cub de gheaţă?

Ultima actualizare:

    Cubul răceşte lichidul o durată mai îndelungată
Cubul răceşte lichidul o durată mai îndelungată

Ultima fiţă în SUA! Compania Gläce Luxury Ice Co produce cuburi de gheaţă care costă 8 dolari (25 lei), bucata, pentru evenimente la care participă celebrităţile. Se spune că sunt perfecte!

"Cuburile perfecte" sunt tăiate din blocuri uriaşe de gheaţă, de 136 de kilograme, cu feţe cu linii şi unghiuri perfecte. Compania care le produce susţine că oferă "minimum de diluţie", adică nu schimbă gustul băuturilor.

În schimb, asigură maximum de răcire. Dar cel mai important este că aceste cuburi de gheaţă cu preţuri astronomice ar conţine mult mai puţine impurităţi şi substanţe cancerigene decât cele obişnuite pe care şi noi le putem obţine în frigider.

În urma criticilor că sunt vândute prea scump bucăţile de apă îngheţată, firma californiană a explicat că acestea durează mai mult şi sunt mai sănătoase decât cele din frigiderele obişnuite. Gheaţa din apă de la robinet conţine peste 150 de impurităţi, inclusiv cancerigene, în schimb cea din care sunt obţinute cuburile de lux are mult mai puţine şi în nici un caz impurităţi cancerigene.

Cuburile sunt tăiate cu mare atenţia astfel încât să aibă strict latura de 6 centimetri. Compania mai produce şi sfere de gehaţă perfecte cu diamentrul de 6 centimetri. Cu un astfel de cub sau sferă se poate obţine cel mai bun gust la un pahar de whisky.

Cuburile şi sferele sunt tăiate cu o maşină specială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net