Cu ea şi-a înşelat Mel B soţul

Ultima actualizare:

    2007. Bruneta de la Spice Girls îi  jură credinţă veşnică soţului  ei Stephen Belafonte şi fac  luna de miere în CaraibeFoto: Guliver/Splashnews
2007. Bruneta de la Spice Girls îi jură credinţă veşnică soţului ei Stephen Belafonte şi fac luna de miere în CaraibeFoto: Guliver/Splashnews

Lui Mel B de la „Spice Girls” i-au plăcut dintotdeauna şi femeile şi bărbaţii. S-a măritat în 2007 cu fiul lui Harry Belafonte, Stephen, dar asta nu a împiedicat-o să mai calce şi strâmb.

Bombă în presa britanică! Amanta oficială a lui Melanie Brown a făcut declaraţii incendiare în ziarul „The Sun”. Femeia, mamă a unui copil a preferat să nu îşi dezvăluie identitatea, dar a oferit detalii picante din timpul relaţiei de patru ani pe care a avut-o în anii 2006-2010 cu negresa focoasă.

Mel B e surprinsă  în tandreţuri cu iubita  într-un parc londonez
Mel B e surprinsă în tandreţuri cu iubita într-un parc londonez

S-au cunoscut la o şcoală particulară din Londra unde învăţau fiicele lor. Mel B o aducea la cursuri pe Phoenix Chi (15 ani), fetiţa pe care a făcut-o cu Jimmy Gulzar, cu care a fost căsătorită în perioada 1998-2000. După ce fetele intrau la ore, cele două ieşeau la o cafea şi apoi se retrăgeau la un motel discret pentru a se iubi în linişte.

Amanta oficială a lui Melanie Brown a făcut declaraţii incendiare
Amanta oficială a lui Melanie Brown a făcut declaraţii incendiare

La vremea respectivă, Mel B avea o relaţie cu actorul Eddie Murphy, cu care a început să se întâlnească din iunie 2006. Amanta secretă spune că întâlnirile secrete au continuat şi atunci când Mel B era însărcinată cu micuţa Angel Iris (6 ani). În 2007, Mel B s-a măritat cu Stephen Belafonte, iar amanta secretă continua să se bucure de atenţia lui Melanie. Deşi în prezent Brown susţine că „nu a mai călcat strâmb” cu femei, fosta iubită o contrazice. În 2010, Mel a fost fotografiată în timp ce se săruta cu ea pe o bancă, în parc. Când i-a dat papucii, necunoscuta a simţit că se rupe în bucăţi de durere, pentru că se îndrăgostise până peste cap de cântăreaţa care s-a decis să se facă fată cuminte.

Cine e Mel B?

Melanie Janine Brown s-a născut la 29 mai 1975, în Harehills, Marea Britanie. În 1994 cunoaşte succesul cu formaţia de fete „Spice Girls”. În 1998 se căsătoreşte cu artistul Jimmy Gulzar şi o aduce pe lume pe Phoenix Chi (15 ani). Are o relaţie cu Eddie Murphy între 2006-2007 şi o naşte pe Angel Iris (6 ani). Din 2007 devine doamna Belafonte şi în 2011 o naşte pe Madison (3 ani). Are o avere estimată la 33 milioane $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net