Copilul acesta trăieşte, deşi nu a mâncat de un an

Ultima actualizare:

    A slăbit 16 kilograme din toamna trecută
A slăbit 16 kilograme din toamna trecută

Unicul caz de pe planetă de acest fel! Landon Jones, de 12 ani, din SUA, a încetat să mănânce, brusc, în urmă cu un an. Şi-a pierdut pofta de mâncare şi nu-i mai e sete, iar medicii nu ştiu ce are.

Până în ziua de 14 octombrie 2013, copilul Landon Jones din Waterloo, Iowa, era perfect normal. Mânca orice, pe săturate, se hârjonea în parc cu alţi băieţi şi fete şi cea mai mare plăcere pentru el era să se plimbe cu bicicleta. În seara de 13 octombrie 2013, Landon a devorat o ditamai pizza şi un castron de îngheţată. Dimineaţa, când s-a trezit, a avut ameţeli, după care i-a fost rău întreaga zi.

De atunci, nu mai vrea să pună mâncare şi apă în gură. La insistenţa părinţilor, rareori, băiatul ia o gură de sandviş sau câteva cipsuri. A slăbit deja 16 kilograme, de la 47 la 31 de kilograme, din toamna trecută. Copilul a fost dus la nenumăraţi medici, care nu au putut să-i pună un diagnostic.

Lipseşte de la şcoală, refuză să se joace şi, mai mult, zace pe canapea. Părinţii vor ca medicii să-i introducă un tub de alimentare în corp prin care să-l hrănească direct în stomac.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net