Confesiunile lui Vladimir Putin. Cum este în realitate viaţa lui şi cât de des se vede cu familia

Ultima actualizare:

    Vladimir Putin are în prezent 62 de ani
Vladimir Putin are în prezent 62 de ani

Deşi aparent este o persoană foarte rece şi autoritară, se pare că Vladimir Putin are în viaţa privată şi unele momente în care este altfel.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin a oferit un interviu inedit celor de la agenţia Tass. Aceştia au publicat duminică un material inedit cu preşedintele în care acesta vorbeşte deschis despre instincte, familie şi prieteni, relaţiile cu occidentul şi nu numai, potrivit mediafax.ro.

"Nu mă simt deloc singur", a declarat el. "Oricât ar părea de ciudat, oportunităţile de a socializa şi contactele pe care le am sunt puţine, iar timpul de a mă vedea chiar şi cu aceia care sunt consideraţi prietenii mei, cei vizaţi de sancţiuni, este redus. Este adevărat", a declarat preşedintele rus. "Dar eu cred că singurătatea este ceva foarte diferit. Nu este oportunitatea sau lipsa oportunităţii de a te vedea cu diverse persoane. Este o stare de spirit. Eu nu simt o astfel de singurătate deloc", a explicat Putin.

El a adăugat că oportunitatea de a se întâlni cu prietenii săi a fost deseori prejudiciată de programul său strict. "Chiar şi pe fetele mele le văd o dată sau de două ori pe lună", a afirmat el. Întrebat dacă Maria şi Katerina locuiesc în Rusia, el a răspuns afirmativ: "Bineînţeles, ele locuiesc la Moscova. Ne întâlnim acasă ...".


    Vladimir Putin într-un moment de relaxareFoto KanKan.md
Vladimir Putin într-un moment de relaxareFoto KanKan.md

Putin susţine că încearcă să menţină legătura cu foştii săi colegi de la Universitatea de Stat din Leningrad, pe care i-a descris drept nişte "oameni obişnuiţi". Unii dintre ei locuiesc în alte foste republici sovietice, inclusiv Ucraina şi Georgia. "Contactele personale sunt cele mai importante, mai ales atunci când este vorba despre luarea deciziilor şi mai ales a acelora legate de personal, sunt anumite reguli. Mai întâi primeşti informaţii din diverse surse. Acest lucru este firesc. Dar pe termen lung, încerc să ajung la o concluzie pe baza propriilor mele impresii despre o persoană", a adăugat el. "Am lucrat pentru KGB aproape 20 de ani şi ştiu cum se fac fişele. Aceste rapoarte şi materiale nu sunt întotdeauna obiective", a explicat preşedintele rus.

"Încerc să mă bazez pe impresia personală, iar contactul direct şi comunicarea sunt importante pentru mine", a continuat Putin. "Deseori impresia mea despre o persoană este diferită faţă de ce primesc din documentele oficiale. Judec o persoană în funcţie de impresia pe care mi-o lasă, nu după hârtii", a declarat el.

Vladimir Putin se poate delecta cu brânză italiană când merge în vizită la mănăstirea sa preferată
Vladimir Putin se poate delecta cu brânză italiană când merge în vizită la mănăstirea sa preferată

Preşedintele a vorbit şi despre prietenii săi, împotriva cărora Statele Unite, Uniunea Europeană şi alte ţări au adoptat sancţiuni, afirmând că, procedând astfel, puterile occidentale "au făcut o eroare sistematică". "Au plecat de la falsa premisă că am unele interese de afaceri personale din cauza legăturilor cu persoanele de pe listă. Şi vizându-le pe ele prin sancţiuni, ar fi fost ca şi cum m-ar fi lovit pe mine", dar aceste presupuneri nu au nimic de-a face cu realitatea, a afirmat Putin.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net